Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αυστρία: Τραγικό λάθος σε νοσοκομείο - Ακρωτηρίασαν το λάθος πόδι άνδρα!

Ένα απίστευτο ιατρικό λάθος στην Αυστρία κόστισε σε έναν 82χρονο το δεξί πόδι του καθώς οι γιατροί το ακρωτηρίασαν κατά λάθος, ενώ έπρεπε...


Ένα απίστευτο ιατρικό λάθος στην Αυστρία κόστισε σε έναν 82χρονο το δεξί πόδι του καθώς οι γιατροί το ακρωτηρίασαν κατά λάθος, ενώ έπρεπε να του ακρωτηριάσουν το... αριστερό!

Το νοσοκομείο του Freistadt εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας πως ήταν ένα «τραγικό λάθος» και πως έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη ώστε να αποδοθούν οι ευθύνες.

Ο 82χρονος μπήκε στο χειρουργείο για να ακρωτηριαστεί το αριστερό του πόδι όμως βγήκε χωρίς το... δεξί με τους συγγενείς του να παθαίνουν σοκ όταν διαπίστωσαν τι είχε συμβεί.

«Είμαστε σοκαρισμένοι από όσα συνέβησαν καθώς ακρωτηριάστηκε το λάθος πόδι σε έναν 82χρονο ασθενή. Δυστυχώς το λάθος συνέβη από μια σωρεία ατυχών συγκυριών», ανέφερε η ανακοίνωση.

Συγγνώμη ζήτησε και ο διευθυντής του νοσοκομείου, όπως ανέφερε το πρακτορείο Reuters, με την έρευνα να βρίσκεται σε εξέλιξη.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.