Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κουνούπι δεν θα περνάει... «Ξεκίνησαν οι διαδικασίες για τον εκσυγχρονισμό των MLRS»

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για τον εκσυγχρονισμό των M270 MLRS μετά την ...




Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για τον εκσυγχρονισμό των M270 MLRS μετά την ενεργοποίησή του σχετικού υποπρογράμματος με απόφαση του Συμβουλίου Αρχηγών Γενικών Επιτελείων, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος αναφέρει στη Βουλή.

Απαντώντας σε ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής Κυριάκος Βελόπουλος με θέμα «Προοπτική αναβάθμισης εκτοξευτών για τους M270 MLRS ή προμήθειας αναβαθμισθέντων αντίστοιχων αυξημένου ωφελίμου βεληνεκούς», ο ΥΕΘΑ τονίζει:

«Με απόφαση του Συμβουλίου Αρχηγών Γενικών Επιτελείων, έχει εγκριθεί η ενεργοποίηση σχετικού υποπρογράμματος για τον εκσυγχρονισμό του οπλικού συστήματος (Ο/Σ) MLRS και βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαδικασίες από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΠΕΘΑ.

Περαιτέρω, κατόπιν εγκεκριμένης Μελέτης Ολοκληρωμένης Πρότασης Υποπρογράμματος με τίτλο «Βελτίωση Δυνατοτήτων Πυροβολικού Μάχης», καθορίζονται τα εξοπλιστικά προγράμματα Ο/Σ, μέσων και υλικών Πυροβολικού Μάχης, όπου περιλαμβάνεται ο εκσυγχρονισμός του Ο/Σ MLRS, καθώς και η προμήθεια ρουκετών και πυραύλων μακρού βεληνεκούς.

Τέλος, το Γενικό Επιτελείο Στρατού έχει σχεδιάσει την επαύξηση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων του Πυροβολικού Μάχης, με βάση τις καταγεγραμμένες επιχειρησιακές απαιτήσεις και οποιαδήποτε λύση εξυπηρετεί τον εν λόγω σχεδιασμό, εξετάζεται και αξιολογείται διεξοδικά, συνεκτιμώντας τις εκάστοτε επιχειρησιακές και οικονομικές συνθήκες».

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.