Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μαυροειδάκος: Ζήτημα τιμής για την ΕΛ.ΑΣ. η εξιχνίαση της υπόθεσης -Νυχθημερόν οι έρευνες

Για τη συγκλονιστική υπόθεση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά και τις έρευνες που πραγματοποιεί η ΕΛ.ΑΣ μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ...





Για τη συγκλονιστική υπόθεση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά και τις έρευνες που πραγματοποιεί η ΕΛ.ΑΣ μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 ο γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος.

Αναφερόμενος στη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν -η οποία κηδεύεται σήμερα στην Αλόννησο- ο κ. Μαυροειδάκος είπε ότι είναι ζήτημα τιμής για την ΕΛ.ΑΣ η εξιχνίαση της υπόθεσης. Οπως εξήγησε, οι αστυνομικοί κάνουν νυχθημερόν αγώνα και έρευνες ώστε να συγκεντρώσουν στοιχεία και σύντομα.
Ωστόσο, σημείωσε ότι οι συνδικαλιστές της Αστυνομίας δεν θα πρέπει να παρουσιάζουν στοιχεία της υπόθεσης. Τέλος, τόνισε ότι οι δράστες ήξεραν για τα χρήματα και υποστήριξε ότι είναι εγκληματίες που το είχαν ξανακάνει στο παρελθόν.

Να σημειωθεί ότι συντετριμμένος παραμένει ο σύζυγος της Καρολάιν, ο οποίος χθες επέστρεψε στο σπίτι όπου εκτυλίχθηκε η ανείπωτη τραγωδία.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.