Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Aνείπωτη τραγωδία στην Ρόδο: Πατέρας και γιος σκοτώθηκαν σε τροχαίο

Στο σημείο βρίσκονται αρμόδιοι αξιωματικοί του Αστυνομικού Τμήματος οι οποίοι εξετάζουν με πολύ προσοχή όλα τα δεδομένα Ένα θανατηφόρο τροχ...





Στο σημείο βρίσκονται αρμόδιοι αξιωματικοί του Αστυνομικού Τμήματος οι οποίοι εξετάζουν με πολύ προσοχή όλα τα δεδομένα

Ένα θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα νωρίς το πρωί στο νησί της Ρόδου και συγκεκριμένα στην περιοχή «Γλίστρα» στη Νότια Ρόδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη ΡΟΔΙΑΚΗ, η νέα τραγωδία που συγκλονίζει το νησί της Ρόδου σημειώθηκε όταν οδηγός ημιφορτηγού (4Χ4) έχασε τον έλεγχο του οχήματος στην περιοχή «Γλίστρα» στη Νότια Ρόδο, με αποτέλεσμα το όχημα να βγει εκτός του δρόμου και να σκοτωθούν επιτόπου ο οδηγός και ο συνοδηγός σε αυτό. και γιος ηλικίας 63 και 22 ετών.

Στο σημείο βρίσκονται αρμόδιοι αξιωματικοί του Αστυνομικού Τμήματος Νοτίας Ρόδου οι οποίοι εξετάζουν με πολύ προσοχή όλα τα δεδομένα για να καταλήξουν σε ασφαλές συμπέρασμα για το πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασαν τη ζωή τους δύο συνάθρωποί μας.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.