Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λάρισα: Επιδειξίας στη φυλακή χωρίς αναστολή αλλά ΜΟΝΟ για 60 μέρες – «Βράζουν» οι γονείς των δύο ανήλικων κοριτσιών

Με ποινή φυλάκισης 60 ημερών, χωρίς αναστολή, καταδίκασε χθες (10-05-2021) ερήμην του το Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Λάρισας έναν 3...





Με ποινή φυλάκισης 60 ημερών, χωρίς αναστολή, καταδίκασε χθες (10-05-2021) ερήμην του το Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Λάρισας έναν 34χρονο Ρομά που είχε συλληφθεί από αστυνομικούς του Α.Τ. Τυρνάβου ως επιδειξίας.

Ο 34χρονος, το μεσημέρι της Κυριακής των Βαΐων βρέθηκε στο πάρκο του Αργυροπουλίου, όπου προχώρησε σε επίδειξη των γεννητικών του οργάνων σε δύο ανήλικα κορίτσια και μάλιστα «το έκανε δύο φορές», όπως τόνισε χθες, καταθέτοντας στο Δικαστήριο ο πατέρας του 10χρονου κοριτσιού.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, ο 34χρονος από τον Τύρναβο δεν παρευρέθηκε χθες στο Δικαστήριο, το οποίο δεν έκανε δεκτό το αίτημα για νέα αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης, με δεδομένο ότι είχε λάβει ήδη μια αναβολή από τις 26 Απριλίου που είχε συλληφθεί έπειτα από καταγγελία.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Ελευθερία, η 10χρονη έπαιζε με μια φίλη της στο πάρκο του Αργυροπουλίου, όταν ο 34χρονος αποβιβάστηκε από το αγροτικό του αυτοκίνητο και κατευθυνόμενος προς τα δύο ανήλικα κορίτσια, προχώρησε σε επίδειξη των οργάνων.

«Τα δύο κορίτσια πήγαν πιο πέρα» απομακρύνθηκαν δηλαδή από τον 34χρονο, όπως με γλαφυρό τρόπο περιέγραψε χθες τα γεγονότα ο πατέρας της 10χρονης, «αλλά αυτός τα πλησίασε ξανά για δεύτερη φορά» λέγοντας στις μικρές να παραμείνουν στον χώρο.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.