Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δεν άσκησε έφεση ο Γιάννης Λαγος - Αναμένεται να εκδοθεί στην Ελλάδα

Αντίστροφη μέτρηση για την έκδοση του Γιάννη Λαγού στην Ελλάδα. Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, ο Γιάννης Λαγός δεν άσκησε έφεση κατά της ...




Αντίστροφη μέτρηση για την έκδοση του Γιάννη Λαγού στην Ελλάδα. Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, ο Γιάννης Λαγός δεν άσκησε έφεση κατά της απόφασης του βελγικού δικαστηρίου για το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε εναντίον του, γεγονός που σημαίνει ότι ο καταδικασμένος ευρωβουλευτής ετοιμάζεται για την επιστροφή του στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, η εισαγγελία των Βρυξελλών ανακοίνωσε ότι είναι οριστική η απόφαση της βελγικής Δικαιοσύνης να εκτελέσει το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης κατά του Γιάννη Λαγού που εκδόθηκε από την Ελλάδα. 

Όπως σημειώνει, ο ευρωβουλευτής δεν άσκησε έφεση κατά της απόφασης του ολλανδόφωνου Πρωτοδικείου των Βρυξελλών στις 7 Μαίου 2021, με το οποίο κήρυξε εκτελεστέο το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψής του, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Σημειώνεται, τέλος, ότι δεν θα ανακοινωθεί η ημερομηνία παράδοσης του Γιάννη Λαγού στις ελληνικές Αρχές.

Ο Λαγός συνελήφθη στις Βρυξέλλες, στις 27 Απριλίου, με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, το οποίο εκδόθηκε κατά την εκτέλεση της απόφασης του Εφετείου Αθηνών του Οκτωβρίου 2020. Έχει καταδικαστεί σε 13 χρόνια κάθειρξη για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.