Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θέρμη: Καθηγητής μπήκε σχολείο χωρίς self test και συνελήφθη - «Δεν έκανα γιατί δεν είχα συμπτώματα»

Μεγάλη αναστάτωση στη Θέρμη Θεσσαλονίκης. Διευθύντρια του 3ου Γυμνασίου κατέθεσε μήνυση σε καθηγητή επειδή δεν προσκόμισε self test και παρ...





Μεγάλη αναστάτωση στη Θέρμη Θεσσαλονίκης. Διευθύντρια του 3ου Γυμνασίου κατέθεσε μήνυση σε καθηγητή επειδή δεν προσκόμισε self test και παρέμενε στο σχολείο. Τι λέει ο δικηγόρος του.

Η διευθύντρια του 3ου Γυμνασίου στη Θέρμη ζήτησε από τον καθηγητή να αποχωρήσει από το σχολείο. Ωστόσο, εκείνος αρνήθηκε, καθώς, όπως αναφέρει ο δικηγόρος του, απαίτησε κάποιο επίσημο έγγραφο και στη συνέχεια θα αποχωρούσε, όπως σημειώνει το Voria.gr.

Μάλιστα, ο εκπαιδευτικός, επικαλούμενος τον δικηγόρο του, ισχυρίζεται ότι έκανε self test επειδή η «ένδειξη στις οδηγίες χρήσης του σκευάσματος, (σ.σ. αναφέρει) ότι δεν πρέπει να γίνεται από όσους δεν έχουν συμπτώματα».

Αφού ο καθηγητής αρνείτο να φύγει από το σχολείο, η διευθύντρια κάλεσε την αστυνομία και υπέβαλε μήνυση, με τον καθηγητή να συλλαμβάνεται και να σχηματίζεται σε βάρος του δικογραφία για διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας.

Τελικώς, ο καθηγητής με προφορική εντολή του εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος, ενώ υποσχέθηκε να πάει αύριο, Τετάρτη (12.05.2021) στο σχολείο, αυτή τη φορά, έχοντας κάνει το self test.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.