Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πόσο πιο «μπροστά»...;;; Ιταλία: 39χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο - Αποζημιώθηκαν και σύζυγος και η ερωμένη!

Εξωσυζυγική σχέση, που αποκαλύφθηκε μετά τον τραγικό χαμό του σε τροχαίο, διατηρούσε 39χρονος Ιταλός. Ο άνδρας και η σύζυγός του, που κατοι...





Εξωσυζυγική σχέση, που αποκαλύφθηκε μετά τον τραγικό χαμό του σε τροχαίο, διατηρούσε 39χρονος Ιταλός. Ο άνδρας και η σύζυγός του, που κατοικούσαν στο Τορίνο, είχαν μαζί ένα παιδί μικρής ηλικίας, όμως ο 39χρονος είχε και εξωσυζυγική σχέση. Μετά τον θάνατό του σε τροχαίο δυστύχημα, τόσο η σύζυγος όσο και η ερωμένη αποζημιώθηκαν από την ασφαλιστική εταιρεία, γράφει η εφημερίδα La Stampa.

Συγκεκριμένα, τον Οκτώβριο του 2020, όταν σκοτώθηκε σε τροχαίο όταν το βαν που οδηγούσε καρφώθηκε σε κολώνα, οι αστυνομικοί χρειάστηκε να τον ταυτοποιήσουν, αλλά, καθώς η σύζυγος έλειπε σε ταξίδι, την αναγνώριση της σορού έκανε η ερωμένη, η οποία αμέσως διεκδίκησε δικαιώματα, επικαλούμενη τους δεσμούς που την ένωναν με τον τεθνεώτα και τα σχέδιά τους για το μέλλον.

«Συνδεόταν μ' αυτό τον άνδρα με μια προσδοκία κοινής ζωής. Υπήρχε αληθινή ένταση στα συναισθήματα, συγκατοικούσαν», είπε ο δικηγόρος της, ο Τζίνο Αρνόνε, τον οποίο επικαλείται η εφημερίδα, με την ερωμένη, μιλώντας υπό το καθεστώς της ανωνυμίας στη La Stampa, να λέει: «Τρεις ημέρες μαζί μου, τέσσερις με την οικογένεια».

Φίλοι γνώριζαν για τη σχέση του με την ερωμένη αλλά δεν είχαν αποκαλύψει κάτι. Οι δύο γυναίκες τότε συναντήθηκαν για πρώτη φορά και έτσι αποκαλύφθηκε η εξωσυζυγική σχέση. Ο 39χρονος βοηθούσε την ερωμένη του να πληρώνει το ενοίκιο του διαμερίσματός της. Η εφημερίδα δεν διευκρινίζει τα ποσά των αποζημιώσεων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, tg24.sky.it

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.