Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λαμία: Υπό στενή παρακολούθηση σε ψυχιατρικό νοσοκομείο η γιατρός που απέτρεπε τον κόσμο να εμβολιαστεί

Σε στενή παρακολούθηση σε Ψυχιατρικό νοσοκομείο της Αθήνας νοσηλεύεται τις τελευταίες ώρες η γιατρός από τη Λαμία, η οποία αν και συμμετείχ...





Σε στενή παρακολούθηση σε Ψυχιατρικό νοσοκομείο της Αθήνας νοσηλεύεται τις τελευταίες ώρες η γιατρός από τη Λαμία, η οποία αν και συμμετείχε στο πρόγραμμα εμβολιασμού στο Κέντρο Υγείας της πόλης, ωστόσο σκορπούσε τρόμο και πανικό στους υποψηφίους προς εμβολιασμό με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί άμεσα από την θέση της.

Η γυναίκα το τελευταίο διάστημα είχε αναπτύξει μια περίεργη συμπεριφορά τόσο στο χώρο εργασίας όσο και στο σπίτι της με την μητέρα της μετά τις τελευταίες εξελίξεις να φτάνει στο σημείο να καταθέτει σύμφωνα με το LamiaReport στο ΑΤ Βόλου αίτημα ακούσιας ψυχιατρικής εξέτασης ανησυχώντας όπως εξήγησε για την υγεία της.

Άμεσα ενημερώθηκε η Εισαγγελία Λαμίας όπου μετά και τις αναφορές που έγιναν παρήγγειλε την εξέταση της γιατρού από ψυχιάτρους Δημόσιου Νοσοκομείου. Η γυναίκα εξετάστηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας και στην συνέχεια το βράδυ της Τετάρτης με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και συνοδεία περιπολικού μεταφέρθηκε σε εφημερεύον Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στην Αθήνα

Σύμφωνα και με τις δυο ψυχιατρικές γνωματεύσεις η γιατρός θα χρειαστεί για κάποιο διάστημα να νοσηλευτεί στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής καθώς παρουσίασε θέματα τα οποία χρειάζονται στενή παρακολούθηση. Η αντίστροφη μέτρηση για την γιατρό, που αποτέλεσε και την αιτία όπου απομακρύνθηκε από τα καθήκοντα της από τονς Διευθυντή του ΚΥ Λαμίας Ηλία Καραγεώργο ξεκίνησε το απόγευμα της Τρίτης όπου κατά ήταν βάρδια της απέτρεπε τους ασθενείς να κάνουν το εμβόλιο λέγοντάς τους απίθανα πράγματα όπως:

«Και που ξέρετε ότι το εμβόλιο που θα κάνετε ειναι της Pfizer. Ποιος σας το διαβεβαιώνει;» «Ξέρετε ότι το εμβόλιο αυτό προκαλεί μυοκαρδίτιδα και ότι κινδυνεύετε;» «Κάνοντας το εμβόλιο κανείς δεν σας εξασφαλίζει... Πρέπει να υπογράψετε υπεύθυνη δήλωση» Γιατί ήρθατε να το κάνετε; Μην ακούτε αυτά που λένε...».

Οι υποψήφιοι προς εμβολιασμό έφτασαν στο σημείο να την ακούν σχεδόν σοκαρισμένοι με αποτέλεσμα να μην ξέρουν τι να κάνουν. Γίνεται λόγος πως κάποιοι έφυγαν τρομαγμένοι χωρίς να κάνουν το εμβόλιο, ενώ κάποιοι άλλοι αγχώθηκαν τόσο που επικοινωνούσαν με τους γιατρούς τους ή τους συγγενείς τους και τους ρωτούσαν τι να κάνουν. Στο Κέντρο Εμβολιασμού προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση με το προσωπικό να έχει βρεθεί σε τρομερά δύσκολη θέση μη μπορώντας να αιτιολογήσει τη στάση της γιατρού.

Τελικά τα πράγματα ηρέμησαν και οι εμβολιασμοί ξεκίνησαν και πάλι όταν έφτασε στο Κέντρο ο γιατρός και Διευθυντής του ΚΥ Λαμίας Ηλίας Καραγεώργος, ο οποίος απομάκρυνε τη γιατρό ενώ μετά από παρέμβαση του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη, παραπέμφθηκε και στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Υγειονομικής Περιφέρειας.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.