Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Θρήνος στην Αλόννησο- Στο νησί η σορός της Καρολάιν... Έφτασε ο 32χρονος πιλότος με το βρέφος στην αγκαλιά του

Στην Αλόννησο έφτασε πριν από λίγο, ο 32χρονος πιλότος με το 11 μηνών παιδί του για το τελευταίο "αντίο" στην Καρολάιν. Οι στιγμέ...





Στην Αλόννησο έφτασε πριν από λίγο, ο 32χρονος πιλότος με το 11 μηνών παιδί του για το τελευταίο "αντίο" στην Καρολάιν. Οι στιγμές που εκτυλίσσονται στο νησί είναι τραγικές και ο πόνος ανείπωτος. Ο σύζυγος της 20χρονης και η κορούλα τους, έφτασαν στην Αλόννησο με ένα από τα ελικόπτερα της εταιρείας στην οποία εργάζεται. 

Ντυμένος στα μαύρα και εμφανώς συντετριμμένος και καταβεβλημένος, ο 32χρονος κρατάει σφικτά στην αγκαλιά του το βρέφος και το χαϊδεύει με τρυφερότητα στο κεφάλι, ενώ περιτριγυρίζεται από συγγενείς και φίλους, που θα αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά την αδικοχαμένη μητέρα. Η κηδεία της Καρολάιν είναι προγραμματισμένη για τις 15:00.

Η 20χρονη έχασε τη ζωή της όταν τρεις κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της Τρίτης. Ο ένας εκ των δραστών δεν δίστασε να στραγγαλίσει την νεαρή μητέρα και να αφήσει το άψυχο σώμα της δίπλα στο μωρό τους, το οποίο την σκουντούσε για να ξυπνήσει. Η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ και αποτροπιασμό στην κοινή γνώμη αλλά και την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλη Πλιώτα, ο οποίος με παραγγελία του προς τους εποπτεύοντες την Εισαγγελία Εφετών και Πρωτοδικών Αθηνών ζητεί να συμβάλουν με κάθε δυνατό τρόπο στην εξιχνίαση του αποτρόπαιου εγκλήματος στα Γλυκά Νερά.

Ράγισαν και οι πέτρες στο λιμάνι του Βόλου, όταν έφτασε η μητέρα της Καρολάιν και η σορός της 20χρονης, η οποία θα μεταφερθεί με το πλοίο της γραμμής στην Αλόννησο, όπου και θα τελεστεί η κηδεία της άτυχης κοπέλας που βρήκε μαρτυρικό θάνατο δίπλα στο 11 μηνών βρέφος της, από τους αδίστακτους εγκληματίες που μπήκαν για να ληστέψουν το σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, η μητέρα, μία φίλη της 20χρονης και συγγενείς μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού συνόδευσαν το φέρετρο της αδικοχαμένης κοπέλας.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.