Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άλλοθι στους εγκληματίες... Στις 14 Ιουνίου η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν... προανήγγειλαν Δένδιας - Τσαβούσογου

Κοινές δηλώσεις, μετά το πέρας της μεταξύ τους συνάντησης, κάνουν αυτή την ώρα οι υπουργοί Εξωτερικών Ελλάδας και Τουρκίας. Για διαδικα...





Κοινές δηλώσεις, μετά το πέρας της μεταξύ τους συνάντησης, κάνουν αυτή την ώρα οι υπουργοί Εξωτερικών Ελλάδας και Τουρκίας.

Για διαδικασία σταδιακής ομαλοποίησης σε βάθος χρόνου μίλησε ο Νίκος Δένδιας. Όπως είπε, συμφωνήθηκε αριθμός προγραμμάτων οικονομικής συνεργασίας. Μίλησε επίσης για αμοιβαία αναγνώριση πιστοποιητικών Covid, ώστε πολίτες που έχουν εμβολιαστεί ή έχουν νοσήσει να μπορούν να επισκεφθούν τις δύο χώρες.

«Σκοπός της σημερινής μας συνάντησης ήταν να επιχειρήσουμε μια διαδικασία πρώτης συνεννόησης και σταδιακής ομαλοποίησης της κατάστασης σε βάθος χρόνου. Συμφωνήσαμε έναν περιορισμένο κατάλογο προγραμμάτων οικονομικής συνεργασίας. Συμφωνήσαμε στην αμοιβαία αναγνώριση των πιστοποιητικών covid19 έτσι ώστε οι πολίυες να μπορούν να επισκεφθούν τις χώρες μας. Και αυτό θα βοηθήσει τις τουριστικές μας βιομηχανίες», είπε ο Νίκος Δένδιας.

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών συνεχάρη την Τουρκία για την κατάκτηση του Eurobasket από την Αναντολού Εφες και μάλιστα ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου τον ευχαρίστησε που έδειξε κατανόηση το προηγούμενο βράδυ για να παρακολουθήσει τον αγώνα.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.