Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Οι τούρκοι δεσμεύουν την καρδιά του Αιγαίου δήθεν για ασκήσεις έρευνας και δάσωσης... Τι αναφέρουν οι ΝΑΤVEX που εξέδωσαν...!

Το καθεστώς Ερντογάν ανοίγει συνεχώς τη βεντάλια των διεκδικήσεων στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο, αξιώνοντας δήθεν δικαιώματα σε αέρ...







Το καθεστώς Ερντογάν ανοίγει συνεχώς τη βεντάλια των διεκδικήσεων στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο, αξιώνοντας δήθεν δικαιώματα σε αέρα και θάλασσα.

Στο πλαίσιο αυτό, ο σταθμός της Σμύρνης εξέδωσε το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας Νavtex με την οποία δεσμεύει θαλάσσιες περιοχές στην καρδιά του Αιγαίου.

Πιο συγκεκριμένα η πρώτη NAVTEX περιλαμβάνει περιοχή μεταξύ Χίου και Μυτιλήνης, ενώ η δεύτερη περιοχή αφορά στο κομμάτι μεταξύ Σκύρου - Χίου - Μυτιλήνης και Ψαρρών.


Υπενθυμίζουμε πως οι τουρκικές αμφισβητήσεις περιλαμβάνουν και τα όρια της ελληνικής περιοχής έρευνας-διάσωσης η οποία έχει θεσμοθετηθεί από τη Σύμβαση του Σικάγο και συμμορφώνεται με τις συστάσεις του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (ΙΜΟ) και του Διεθνούς Οργανισμού Πολιτικής Αεροπορίας (ICAO).


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.