Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κάιρο: Απορρίφθηκε η ανάκληση της αιγυπτιακής υπηκοότητας σε ισλαμιστές που κατέφυγαν στην Τουρκία

Το Διοικητικό Δικαστήριο απέρριψε την αγωγή για ανάκληση της αιγυπτιακής ιθαγένειας από ορισμένους ηγέτες της ομάδας «Μουσουλμανικής Αδελφό...





Το Διοικητικό Δικαστήριο απέρριψε την αγωγή για ανάκληση της αιγυπτιακής ιθαγένειας από ορισμένους ηγέτες της ομάδας «Μουσουλμανικής Αδελφότητας» και της αντιπολίτευσης που κατοικούν στην Τουρκία, σύμφωνα με αιγυπτιακό δημοσίευμα.

Η αγωγή καλούσε τις αρχές να ανακαλέσουν την αιγυπτιακή ιθαγένεια ορισμένων ηγετών της αντιπολίτευσης και του πρώην υπουργού επενδύσεων κατά τη διάρκεια της κυριαρχίας του πρώην Προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι.

Η αγωγή ανέφερε ότι «οι ηγέτες της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και της Ισλαμικής Ομάδας στο εξωτερικό φοβούνται διώξεις, ειδικά επειδή για την συντριπτική πλειοψηφία τους έχουν εκδοθεί δικαστικές αποφάσεις εναντίον τους, γεγονός που τους οδηγεί να προσπαθήσουν να αποκτήσουν τις εθνικότητες άλλων χωρών που τους εγγυώνται την ελευθερία κίνησης στο εξωτερικό χωρίς να διώκονται».

Και συνέχισε: «Η τουρκική ιθαγένεια είναι το πιο κοντινό βήμα στο οποίο καταφεύγουν οι ηγέτες της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και της Ισλαμικής Ομάδας, ειδικά κατά την πρόσφατη περίοδο, μετά τη σύλληψη και την κράτηση ορισμένων συμμάχων τους από τις αρχές των ευρωπαϊκών χωρών για την έκδοση τους έπειτα από δικαστικές αποφάσεις, και ορισμένοι από αυτούς είχαν την εθνικότητα άλλων χωρών».

Τα τελευταία χρόνια, έγιναν περισσότερες τροποποιήσεις στους νόμους περί ιθαγένειας με στόχο τους Αιγύπτιους αντιφρονούντες με το πρόσχημα της τρομοκρατίας.

Rassd News
--
The Hellenic Information Team
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.