Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γιώργος Καραϊβάζ: Ήξεραν κάθε βήμα του οι δολοφόνοι – Ίσως είχαν ξαναπροσπαθήσει να τον σκοτώσουν

Το video ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας, οι δυο άνδρες στο μαύρο σκούτερ αλλά και τα όσα υπάρχουν στο κινητό και τον υπολογισ...







Το video ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας, οι δυο άνδρες στο μαύρο σκούτερ αλλά και τα όσα υπάρχουν στο κινητό και τον υπολογιστή του Γιώργου Καραϊβάζ βρίσκονται στο μικροσκόπιο των αστυνομικών που ερευνούν την εν ψυχρώ δολοφονία του γνωστού δημοσιογράφου.

Έχοντας στα χέρια τους τα πρώτα video από κάμερες ασφαλείας σπιτιών και καταστημάτων της περιοχής του Αλίμου, τα στελέχη του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής ερευνούν και το ενδεχόμενο, το προηγούμενο διάστημα, να είχαν γίνει «πρόβες» δολοφονίας, «δοκιμές» ή και απόπειρες εξόντωσης του Γιώργου Καραϊβάζ.

«Το υλικό που θα συλλέξουμε αναμένεται να είναι πολλά… terabyte. Μέσα από αυτό θα εξετάσουμε ύποπτες κινήσεις οχημάτων, πεζών κοντά στην κατοικία του Γιώργου Καραϊβάζ, αρκετές ημέρες πριν από τη δολοφονία του», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο.

Κατά τις εκτιμήσεις τους, οι δράστες παρακολουθούσαν τον Γιώργο Καραϊβάζ τις προηγούμενες ημέρες, είχαν χρονομετρήσει τη διαδρομή του από το Star, όπου εργαζόταν, έως το σπίτι του και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να «χτυπήσουν». Οι αστυνομικοί είναι σχεδόν βέβαιοι πως είχαν κάνει «προσομοιώσεις» της δολοφονίας, δεν αποκλείουν να επιχείρησαν να σκοτώσουν τον Γιώργο Καραϊβάζ κάποια από τις προηγούμενες ημέρες, αλλά για άγνωστους λόγους δεν πέτυχαν τον θανατηφόρο σκοπό τους, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.