Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τον έπισε να προσπαθεί να διαρρήξει το αυτοκίνητο του και άρχισε να χτυπάει το κεφάλι του στο έδαφος...!!!

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες για το επεισόδιο που εγινε το μεσημέρι της Παρασκευής (23-04-2021) στην οδό Βασιλικών, υπήρξε απόπειρα διάρ...







Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες για το επεισόδιο που εγινε το μεσημέρι της Παρασκευής (23-04-2021) στην οδό Βασιλικών, υπήρξε απόπειρα διάρρηξης αυτοκινήτων και αυτοτραυματισμός του επίδοξου διαρρήκτη και όχι ξυλοδαρμός από τον ιδιοκτήτη του αυτοκίνητου.

Πιο συγκεκριμενα ένας άνδρας, ηλικίας περίπου 50 ετών, προσπαθησε να διαρρήξει ένα αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν σε απόμερο μέρος, στον περιβάλλοντα χώρο κτιρίου, όπου υπάρχει και αποθήκη. Ο ιδιοκτήτης του αυτοκίνητου, που εκείνη την ώρα κατέβηκε για να το πάρει, είδε τον δράστη να προσπαθεί να διαρρήξει το αυτοκίνητο, του φώναξε: “τι κάνεις εκεί ρε” και τον ακινητοποίησε.

Εκείνος μάλιστα του είπε ότι το έχει ξανακάνει και ότι επιχείρησε να ανοίξει ακόμη δυο αυτοκίνητα. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου κάλεσε αμέσως την αστυνομία, ενώ ο επίδοξος διαρρήκτης άρχισε να χτυπάει το κεφάλι του στο έδαφος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο μέτωπο από τα χαλίκια που υπήρχαν στο σημείο.

Η συνέχεια δόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου διαπιστώθηκε ότι το άτομο αυτό αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας και ίσως δεν ακολουθούσε την φαρμακευτική αγωγή που θα έπρεπε. Ο ιδιοκτήτης δεν κατέθεσε μήνυση εναντίον του, αφού το άτομο χρήζει ιατρικής βοήθειας.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.