Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σαλβίνι για Γενοκτονία Αρμενίων: Χρησιμοποιώ μια λέξη που στην Τουρκία θα επέφερε φυλάκιση

"Eξοντώθηκαν περισσότεροι από 1,5 εκατομμύρια άνδρες, γυναίκες και παιδιά και ηλικιωμένοι. Ας μην ξανασυμβεί" τόνισε Το Μέλος της...







"Eξοντώθηκαν περισσότεροι από 1,5 εκατομμύρια άνδρες, γυναίκες και παιδιά και ηλικιωμένοι. Ας μην ξανασυμβεί" τόνισε

Το Μέλος της Γερουσίας της Ιταλίας και πρώην Αναπληρωτής Πρωθυπουργός, Γενικός Γραμματέας του κόμματος LEGA Matteo Salvini εξέδωσε δήλωση με την ευκαιρία της 106ης επετείου της Γενοκτονίας των Αρμενίων.

"Ποτέ μην ξεχνάς. Χαιρετισμούς, αναγνώριση, αγάπη και εγγύτητα από εμένα, το κίνημα LEGA, και ολόκληρο τον λαός τη Ιταλίας προς τον Αρμενικό λαό, αυτοπροσώπως προς εκείνους που πέρασαν από ταλαιπωρία για να μην συμβεί ποτέ ξανά. 

Η πρώτη γενοκτονία στην ιστορία, και χρησιμοποιώ μια λέξη που θα μπορούσε να γίνει ο λόγος φυλάκισης στην Τουρκία, και ως αποτέλεσμα της οποίας εξοντώθηκαν περισσότεροι από 1,5 εκατομμύρια άνδρες, γυναίκες και παιδιά και ηλικιωμένοι. Ας μην ξανασυμβεί.

Ελπίζω ότι πολύ σύντομα θα είμαι σε μια περήφανη, γενναία και ελεύθερη χώρα. Ελπίζω ότι τα παιδιά μας θα έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν από το δημοτικό έως το γυμνάσιο το The Lark Farm από την Antonia Arslan, το οποίο είναι ένα αριστούργημα του μέλλοντος και της μνήμης. "


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.