Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τουρκάλα βουλευτής κατηγορεί τις γυναίκες ότι φταίνε που οι άνδρες τις δέρνουν!

Βουλευτής του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) δήλωσε ότι οι γυναίκες πρέπει επίσης να κατηγορηθούν για ανδρική βία στη...





Βουλευτής του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) δήλωσε ότι οι γυναίκες πρέπει επίσης να κατηγορηθούν για ανδρική βία στη χώρα.

«Όσο δεν πρέπει να υπάρχει βία κατά των γυναικών, δεν πρέπει επίσης να υπάρχει βία κατά των ανδρών. Οι γυναίκες είναι αυτές που μεγάλωσαν εκείνα τα άτομα που σκότωσαν γυναίκες. Οι γυναίκες δεν έχουν κανένα απολύτως ρόλο σε αυτήν τη βία; Η γλώσσα που κατηγορεί πάντα τους άνδρες σε σχέση με αυτό το ζήτημα είναι επίσης λανθασμένη », δήλωσε η βουλευτής του AKP Hülya Atçı Nergis.

Η Nergis έκανε τις παρατηρήσεις της σε μια τοπική τηλεοπτική εκπομπή στην επαρχία της Κένυας της Κεντρικής Ανατολίας, καθώς υπερασπίστηκε την αμφιλεγόμενη απόφαση της κυβέρνησης να αποσυρθεί από τη Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης, μια διεθνή συνθήκη με στόχο την ενδοοικογενειακή κακοποίηση.

Η βουλευτής του AKP είπε ότι το θεωρούσε «ενοχλητικό» ότι «ο φεμινιστικός λόγος υιοθετείται τόσο πολύ» και «όλοι μιλούν από το ίδιο στόμα».

«Έχω σπάσει το καλούπι σχετικά με αυτό το ζήτημα. Κάποιοι έχουν κάνει κριτική απέναντί ​​μου, αλλά λέω την αλήθεια. Προσωπικά με ενοχλεί ότι οι άνδρες και οι γυναίκες έχουν διαφορετική μεταχείριση », είπε.

Η Nergin είπε ότι ο αριθμός των ανδρών που σκοτώθηκαν στη χώρα είναι 12 φορές υψηλότερος από τον αριθμό των γυναικών.

Υπενθύμισε πως ένας δημοσιογράφος είπε ότι περίπου 300 γυναίκες σκοτώθηκαν το 2020 στην Τουρκία. Η Nergis πέρασε στην αντεπίθεση λέγοντας: «Αλλά ο αριθμός των ανδρών που σκοτώθηκαν στην Τουρκία το 2020 ήταν 12 φορές υψηλότερος. Μιλάμε μόνο για γυναίκες. "

Οι δηλώσεις της Nergis στις 8 Μαρτίου προκάλεσαν έκπληξη αφού οι γυναίκες στην Τουρκία σκοτώνονται, ξυλοκοπούνται ή βιάζονται σχεδόν κάθε μέρα. Τα επίσημα στατιστικά στοιχεία για τις αυτοκτονίες πιστεύεται ότι είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, καθώς πολλές δολοφονίες δεν αναφέρονται.

Το AKP του Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συχνά χτυπιέται επειδή δεν προστατεύει τις γυναίκες παρά τη σοβαρότητα της πανώλης των γυναικών. Το δικαστικό σώμα προστατεύει τους άντρες και οι περιοριστικές εντολές που λαμβάνονται υπολείπονται των ατόμων.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.