Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συναγερμός για δεκάδες κρούσματα σε νεοσύλλεκτους στο Κέντρο Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου στη Λαμία

Σε εκκολαπτήρια μετάδοσης της covid-19, εξελίσσονται τα Σημεία Υποδοχής Οπλιτών (ΣΥΠΟ) ανάμεσά τους και το Κέντρο Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμο...






Σε εκκολαπτήρια μετάδοσης της covid-19, εξελίσσονται τα Σημεία Υποδοχής Οπλιτών (ΣΥΠΟ) ανάμεσά τους και το Κέντρο Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου στη Λαμία.

Η κατάταξη της 2021 Β’/ΕΣΣΟ από 8 έως 11 Μαρτίου για όσους κατά το παρελθόν έτυχαν αναβολής κατάταξης για λόγους υγείας και κυρίως από 16 έως 19 Μαρτίου των στρατεύσιμων κλάσεως 2023 (γεννημένοι το 2002), φαίνεται να εκτόξευσαν τις μολύνσεις σε όλα τα στρατόπεδα της χώρας.

57 τα κρούσματα στο ΚΕΥΠ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, στο ΚΕΥΠ το τελευταίο 3ημερο φέρεται να έχουν ανιχνευθεί 57 κρούσματα covid-19, περιστατικά που διαχειρίζεται αποκλειστικά ο Ελληνικός Στρατός, χωρίς νοσηλείες εκτός στρατοπέδου ή κάποιου στρατιωτικού νοσοκομείου.

Πρόκειται στη συντριπτική πλειοψηφία για περιστατικά ασυμπτωματικά ή στη χειρότερη περίπτωση ασθενών που περνούν ήπια τη νόσο, χωρίς βέβαια να υπάρχουν περισσότερα στοιχεία. Σημειώνεται πάντως ότι το υγειονομικό πρωτόκολλο του Στρατού περιγράφεται ως πιο αυστηρό. Στις οδηγίες του ΓΕΕΘΑ αναφέρεται ότι οι στρατεύσιμοι που ανιχνεύονται μετά την κατάταξη τους θετικοί, παραμένουν κανονικά σε προκαθορισμένο χώρο μέχρι την ίαση τους εντός του στρατοπέδου (εκτός αν είναι κάτι πιο σοβαρό).


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.