Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τουρκικός τσαμπουκάς Ν.Α. της Κρήτης... Ο Δένδιας τώρα καλείται να αποδείξει ότι περνάει τον πήχυ...

Η Ελλάδα εξέδωσε την Πέμπτη Navtex που καλύπτει μια μεγάλη θαλάσσια περιοχή που εκτείνεται από τα νότια της Κρήτης μέχρι και τα νότια της Ρ...





Η Ελλάδα εξέδωσε την Πέμπτη Navtex που καλύπτει μια μεγάλη θαλάσσια περιοχή που εκτείνεται από τα νότια της Κρήτης μέχρι και τα νότια της Ρόδου, δηλαδή στο Καρπάθιο και Νοτιοανατολικό Κρητικό Πέλαγος, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη ελληνογαλλική θαλάσσια έρευνα, ευρωπαϊκής εγκρίσεως, με το ωκεανογραφικό «L’Atalante» και μάλιστα εντός πλαισίου της Ελληνο-Αιγυπτιακής Συμφωνίας, δηλ. μεταξύ 26ου και 28ου μεσημβρινού .

Η Τουρκία απάντησε με αντι-Navtex, υποστηρίζοντας ότι η εν λόγω θαλάσσια περιοχή της «ανήκει» από το παράνομο μνημόνιο Τουρκίας-Σαράτζ, αμφισβητώντας για πρώτη φορά στο πεδίο την Ελληνο- Αιγυπτιακή συμφωνία και επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά τον εξτρεμισμό της στην Διεθνή κοινότητα και την επιθετικότητά της έναντι της χώρας μας.

Συγκρουόμενες πληροφορίες μιλούν για παρεμπόδιση του ως άνω ερευνητικού σκάφους από τουρκική φρεγάτα, εντός οριοθετημένης Ελληνικής ΑΟΖ, ωστόσο οι ελληνογαλλικές έρευνες, συνεχίζονται .

Μετά την προχθεσινή ελληνοπρεπή παράσταση του κ. Δένδια μέσα στα σαλόνια της Άγκυρας και της επιδοκιμασίες που δέχτηκε από μεγάλο μέρος του πληθυσμού, θα πρέπει να έχει υπόψη ο κ. Δένδιας πως από δω και πέρα καθημερινά θα έχει να συναγωνίζεται τη στάση του αυτή στο πεδίο, προκειμένου να αποδείξει ότι ήταν πραγματική και όχι προσχηματική, όπως πολλοί του καταλογίζουμε. Κάθε μέρα θα έχει να ανταγωνιστεί την παρουσία του στην Άγκυρα. Οι συνεχιζόμενες παραβιάσεις του εθνικού μας εναερίου χώρου στο Αιγαίο, η αποψινή σκηνή νοτιοανατολικά της Κρήτης αλλά προπάντων η στάση που θα κρατήσει στην Πενταμερή του Κυπριακού σε 11 μέρες στη Γενεύη, θα αποδείξουν το αν περνά το πήχη της Άγκυρας από πάνω ή από κάτω.

ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ έ.α.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.