Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ στην τουρκία...!!! ΠΟΛΕΜΟΣ κατά των ΗΠΑ... Με σύνθημα «Καταλάβετε το Ιλντσιρλίκ» βγαίνουν στο δρόμο παρακρατικές δυνάμεις του Ερντογάν...!!!

Πυρ και μανία είναι η μεγάλη πλειοψηφία των Τούρκων μετά την απόφαση του Μπάιντεν για το αρμενικό ζήτημα, για αυτό και φέρονται να ετοιμάζου...







Πυρ και μανία είναι η μεγάλη πλειοψηφία των Τούρκων μετά την απόφαση του Μπάιντεν για το αρμενικό ζήτημα, για αυτό και φέρονται να ετοιμάζουν (με την ανοχή και στήριξη του Ερντογάν) δεκάδες συλλαλητήρια και πορείες, ενώ τουρκικό κόμμα καλεί προκλητικά τους Τούρκους να “καταλάβουν” την βάση του Ιντσιρλίκ.

Μετά την δήλωση του προέδρου των ΗΠΑ και την επίσημη πλέον αναγνώριση της σφαγής 1,5 εκατ. Αρμενίων το 1915 ως "Γενοκτονία των Αρμενίων", ο Ερντογάν ετοιμάζει τον τουρκικό όχλο κατά των ΗΠΑ όπως όλα δείχνουν.

“Πολλές κοινότητες και οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών ( πρόκειται για όχλο του ΑΚΡ και Τούρκων εθνικιστών), ετοιμάζουν μια πολύ ισχυρή απάντηση σε αυτό το γεγονός.

Η Τουρκία θα δώσει ηχηρή απάντηση στο σκάνδαλο εκ των ΗΠΑ, και αυτό υπόσχεται να στηρίξει τη νεολαία της οργάνωσης του Κόμματος Πατρίδας.

Η TGB κάλεσε τους εκατοντάδες ή χιλιάδες Τούρκους πολίτες να βγουν στις πλατείες σε πολλές επαρχίες με το σύνθημα «Καταλάβετε την βάση του Ιντσιρλίκ», αναφέρει μεγάλη τουρκική εφημερίδα.

Η η νεολαία του κόμματος Πατρίδα (TGB) θα πραγματοποιήσει συνέντευξη τύπου σήμερα στις 13.00 μπροστά από το Γενικό Προξενείο των ΗΠΑ στην Κωνσταντινούπολη και στις 14.00 μπροστά από την Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Άγκυρα.

Την ίδια στιγμή ετοιμάζονται διαδηλώσεις σε πολλές τουρκικές επαρχίες, ενώ “τα μέλη της TGB, θα πραγματοποιήσουν συνέντευξη τύπου μπροστά από τα αμερικανικά θεσμικά όργανα στην Κωνσταντινούπολη και την Άγκυρα καταδικάζοντας τις σκανδαλώδεις δηλώσεις του Μπάιντεν, ενώ δεν θα μείνουν αδρανείς σε άλλες επαρχίες”, συνεχίζει το τουρκικό δημοσίευμα.

Οι Τούρκοι είναι γνωστοί για τις "αυθόρμητες εξεγέρσεις" κατά μειονοτήτων, της Ελλάδας κά. Έτσι και τώρα πιθανόν να δούμε πογκρόμ κατά πολλών ξένων στην χώρα, ενώ ο τουρκικός λαός πεινάει, είναι άνεργος και αναζητά να ρίξει κάπου την οργή του και αυτό πιθανόν θα του το προσφέρει το ΑΚΡ.

Υπενθυμίζουμε ότι χθες έγινε γνωστό ότι στην Τουρκία ακούστηκε η πρόταση απομάκρυνσης των Αμερικανών από τη στρατιωτική βάση στο Ιντσιρλίκ, ως απάντηση στην αναγνώριση του Μπάιντεν στη γενοκτονία των Αρμενίων.

Η σχετική δήλωση έγινε από τον πρόεδρο του τουρκικού κόμματος Πατρίδα, Περιντσέκ.

Ο Τούρκος πολιτικός απαίτησε μάλιστα να αποχωρήσουν οι Αμερικανοί από το έδαφος της στρατιωτικής βάσης, εντός δύο εβδομάδων και να καθιερωθεί πλήρης τουρκικός έλεγχος σε αυτήν. pentapostagma.gr

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.