Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η αλβανική κυβέρνηση παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών

Σε μια άνευ προηγούμενου ενέργεια προχώρησε η αλβανική κυβέρνηση καταπατώντας ασύστολα κάθε ελευθερία των πολιτών της χώρας. Το κυβερνώ...




Σε μια άνευ προηγούμενου ενέργεια προχώρησε η αλβανική κυβέρνηση καταπατώντας ασύστολα κάθε ελευθερία των πολιτών της χώρας.

Το κυβερνών Σοσιαλιστικό Κόμμα έχει εγκαταστήσει στα κεντρικά του γραφεία υπολογιστές με σκοπό να παρακολουθεί τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών που είναι καταχωρημένοι στην αλβανική πλατφόρμα e-Albania η οποία χρησιμοποιείται για κάθε νόμιμη διαδικασία.

Η συγκεκριμένη βάση δεδομένων περιέχει τα προσωπικά στοιχεία κάθε Αλβανού πολίτη, όπως τον τηλεφωνικό αριθμό, τον αριθμό ταυτότητας, τον αριθμό εκλογικής ενότητας και τα στοιχεία εργασίας για όσους εργάζονται. Ενώ για τους πολίτες που διαμένουν στα Τίρανα, διαθέτουν τα στοιχεία για την πολιτική τους τοποθέτηση.

Η χρήση της βάσης δεδομένων e-Albania από τους αξιωματούχους του Ε. Ράμα και του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Αλβανίας αποτελεί ποινικό αδίκημα.

Το θέμα ήρθε στο φως της δημοσιότητας έπειτα από καταγγελία της αντιπολίτευσης και όπως φαίνεται θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. himara.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.