Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ιερώνυμος μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη: «Πάσχα με περισσότερες ελευθερίες, αλλά δεν πιστεύω ότι θα πάμε στα χωριά μας»

Για επίτευξη συμφωνίας μεταξύ κυβέρνησης και εκκλησίας με τη μορφή συμψηφισμού, ώστε να μην ταραχθούν τα πράγματα και να γίνουν οι Λειτουργ...






Για επίτευξη συμφωνίας μεταξύ κυβέρνησης και εκκλησίας με τη μορφή συμψηφισμού, ώστε να μην ταραχθούν τα πράγματα και να γίνουν οι Λειτουργίες του Πάσχα, έκανε λόγο από τη Βουλή ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά το πέρας της εκδήλωσης για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση και αφού είχε προηγηθεί το τετ α τετ με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο κ. Ιερώνυμος τόνισε: «Βρήκαμε μια λύση, να κάνουμε έναν συμψηφισμό, ώστε να μην ταράξουμε τα πράγματα. 

Με μέτρα και περισσότερη ελευθερία, αλλά δεν πιστεύω ότι θα έχουμε τη δυνατότητα να πάμε στα χωριά μας». Για να προσθέσει: «Το θέμα δεν είναι μόνον ότι θέλουμε να πάμε και δεν μας αφήνουν, αλλά κάποιοι φοβούνται (σ.σ.: για τη μετάδοση του ιού), κυρίως στα νησιά. Ας κάνουμε υπομονή, πιστεύω ο Μάιος θα είναι καλύτερος».

Ως προς την περιφορά του Επιταφίου, ο αρχιεπίσκοπος γνωστοποίησε: «Θα γίνει γύρω από τον ναό». iefimerida.gr

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.