Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ... Τουρκία σε ΗΠΑ: «Τέλος οι επαφές μας αν αναγνωρίσετε την γενοκτονία» - Ισραηλινοί: «Πρέπει να στηρίξουμε την Αρμενία»!

Kαταιγιστικές είναι οι εξελίξεις με το ζήτημας της γενοκτονίας των Αρμενίων. Χθες βράδυ, στενός σύμβουλος του Ερντογάν ανέφερε: ''Κύ...







Kαταιγιστικές είναι οι εξελίξεις με το ζήτημας της γενοκτονίας των Αρμενίων. Χθες βράδυ, στενός σύμβουλος του Ερντογάν ανέφερε:

''Κύριε Μπάιντεν, εάν προχωρήσετε μια εκστρατεία που βασίζεται σε παραμόρφωση των γεγονότων, όχι μόνο θα βλάψετε τα συναισθήματα του τουρκικού λαού, αλλά και θα βλάψετε και τις σχέσεις Τουρκίας-ΗΠΑ''!
 
Την ίδια στιγμή, ο Γάλλος πρόεδρος ανέφερε:


''Για την 106η επέτειο της Γενοκτονίας των Αρμενίων, όλες οι σκέψεις μου είναι με την Αρμενία, η οποία έχει υποστεί κακουχίες'', δήλωσε ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουήλ Μακρόν σε επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Αρμενίας Αρμέν Σαρκισιάν.


''Είμαι με τον Αρμενικό λαό και τους πρόσφυγες που επέζησαν από την γενοκτονία, των οποίων οι απόγονοι δημιούργησαν τη χώρα μας. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ'', είπε ο κ. Macron.

Παρέμβαση Ισραηλινών

Ενάμισι εκατομμύριο Αρμένιοι άνδρες, γυναίκες και παιδιά σκοτώθηκαν τα τελευταία χρόνια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας σε αυτό που έγινε γνωστό ως Γενοκτονία των Αρμενίων. Στο Ισραήλ, ωστόσο, παρά το γεγονός ότι είναι μια χώρα που δημιουργήθηκε αμέσως μετά το Ολοκαύτωμα, δεν θα ακούσετε πολλά για αυτό.

Tι αναφέρει η Jerusalem Post:

''Αυτό συμβαίνει επειδή το εβραϊκό κράτος, η χώρα των ανθρώπων που είδαν έξι εκατομμύρια δικούς τους να εξοντώνονται από τους Ναζί, εξακολουθεί να μην αναγνωρίζει επίσημα τη Γενοκτονία των Αρμενίων. Είναι καιρός να αλλάξει αυτό.

Η επίσημη ημέρα των εορτασμών για τη σφαγή Αρμενίων από την Οθωμανική Αυτοκρατορία κατά τον Α 'Παγκόσμιο Πόλεμο είναι το Σάββατο. Την Πέμπτη, πηγές του Λευκού Οίκου ανέφεραν ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν θα αναγνωρίσει επίσημα τη σφαγή ως πράξη γενοκτονίας, παρόλο που η κίνηση αναμφίβολα θα εξοργίσει την Τουρκία και θα επιβαρύνει περαιτέρω τους ήδη ξεφτισμένους δεσμούς μεταξύ των δύο συμμάχων του ΝΑΤΟ.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.