Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: «Τσάκωσαν» 38χρονο αλλοδαπό διακινητή μεταναστών – Οι πλαστές πινακίδες και ο γερανός

Χειροπέδες σε 38χρονο στη Θεσσαλονίκη για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών. Ο διακινητής άλλαζε πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ χρησιμοποιούσε μέχρι ...







Χειροπέδες σε 38χρονο στη Θεσσαλονίκη για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών. Ο διακινητής άλλαζε πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ χρησιμοποιούσε μέχρι και γερανό οδικής βοήθειας!

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί εντόπισαν στη Θεσσαλονίκη στην Παλαιά Εθνική Οδό προς Κιλκίς επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο ο οδηγός του σταμάτησε σε αγροτική οδό, στο ύψος του χωριού Πεντάλοφος, και αποβίβασε παράτυπους μετανάστες.

Στη συνέχεια, ο οδηγός προχώρησε σε αλλαγή πινακίδων κυκλοφορίας, κινήθηκε μέχρι τη βιομηχανική περιοχή Αγχιάλου, όπου τον περίμενε όχημα οδικής βοήθειας, στο οποίο φόρτωσε το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, πρόκειται για 38χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη μεταφορά – προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας και αντίσταση, ενώ διαπιστώθηκε ότι δεν είχε δίπλωμα οδήγησης.

Έπειτα από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, εντοπίστηκαν τρεις αλλοδαποί στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.