Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Nτου της ΔΙΜΕΑ σε οίκους ανοχής, πρόστιμα σε κορίτσια και πελάτες…

Σε επιχείρηση της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς (ΔΙ.ΜΕ.Α.) του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων που πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα σε...







Σε επιχείρηση της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς (ΔΙ.ΜΕ.Α.) του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων που πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα σε δυο σημεία στην Αττική, εντοπίστηκαν να λειτουργούν οίκοι ανοχής, προσφέροντας υπηρεσίες σε πελάτες. Συγκεκριμένα έγινε επέμβαση των ελεγκτικών δυνάμεων: α) σε studio επί της Λ. Αθηνών 373, όπου συνελήφθησαν 3 κοπέλες και η υπεύθυνη του οίκου ανοχής και β) σε studio επί της Λ. Συγγρού 232, όπου συνελήφθησαν 4 κοπέλες και η υπεύθυνη.

Και στις δυο περιπτώσεις βεβαιώθηκαν πρόστιμα ύψους, από 5.000 ευρώ για τις επιχειρήσεις, από 3.000 ευρώ στις υπεύθυνες και από 300 ευρώ στους πελάτες. Σε νέα δε επιχείρηση της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς (ΔΙ.ΜΕ.Α.) του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στην περιοχή του Κουκακίου, εντοπίστηκε να λειτουργεί παράνομα κέντρο παροχής μασάζ.

Κινήθηκε η διαδικασία του αυτόφωρου για την ιδιοκτήτρια και επιβλήθηκαν 5000 ευρώ στην επιχείρηση και από 300 ευρώ στους πελάτες. Σύμφωνα με πηγές της γενικής γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, αξιοποιούνται όλες οι πληροφορίες που καταγράφονται στο 1520 ενώ πραγματοποιείται και ειδική διαδικτυακή έρευνα προκειμένου να εντοπιστούν προωθητικές ενέργειες απο τέτοιου είδους επιχειρήσεις.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.