Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εν αναμονή Νέας Εισβολής... Σε «εγρήγορση» καλούν οι Ακρίτες του Δέλτα του Έβρου … «Επανάληψη σκηνικού Μαρτίου 2020;;»

Για Κίνδυνο επανάληψης των επεισοδίων του περασμένου Μαρτίου στις Καστανιές του Έβρου κάνει λόγο ο Πρόεδρος του «Συλλόγου Αινήσιο Δέλτα» κ....






Για Κίνδυνο επανάληψης των επεισοδίων του περασμένου Μαρτίου στις Καστανιές του Έβρου κάνει λόγο ο Πρόεδρος του «Συλλόγου Αινήσιο Δέλτα» κ. Πάρης Παπαδάκης με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Επανάληψη σκηνικού Μαρτίου 2020;;

Έντονη φημολογία ότι λαθρομετανάστες καθοδηγούμενοι απο τις κυβερνητικές αρχές της Τουρκίας και ΜΚΟ συρρέουν στην Ανδριανούπολη, με σκοπό να επαναλάβουν τα περσινά, με την μόνη διαφορά ότι ετοιμάζουν ταυτόχρονα και εισροή απο την θάλασσα.

Εύχομαι να μην ισχύει, αν ισχύει όμως αυτή την φορά να ετοιμάζονται να έρθουν μαζί μας στην πρώτη γραμμή και ο Μηταράκης και οι βουλευτές μας. Όχι μόνο λόγια αλλά πράξεις. Αλλά τι λέω ξέχασα.. Οι 2 είναι μόνιμοι κάτοικοι Αθηνών, η άλλη είναι λάτρης των ανοιχτών συνόρων και ο άλλος μας αποκαλεί ακραίους.

Αλάνια πάλι οι ίδιοι θα είμαστε, εμείς θα τρέχουμε πάλι νύχτα-μέρα και θα κοιτιόμαστε μεταξύ μας..εμείς οι ακραίοι..

Και μόλις τελειώσει θα βγουν τα μπουμπούκια και θα κάνουν δηλώσεις…Ο σύλλογος μας ΑΙΝΗΣΙΟ ΔΕΛΤΑ σε εγρήγορση!!».

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.