Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ο Τατάρ... «Η ΕΟΚΑ το 1974 προκάλεσε γενοκτονία» λέει απαντώντας στον Μπάιντεν από τα κατεχόμενα!

Ο Πρόεδρος του ψευδοκράτους Ερσίν Τατάρ και το Υπουργείο Εξωτερικών αντέδρασαν στη δήλωση του Προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν για τα γεγονότα...





Ο Πρόεδρος του ψευδοκράτους Ερσίν Τατάρ και το Υπουργείο Εξωτερικών αντέδρασαν στη δήλωση του Προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν για τα γεγονότα του 1915 που αναγνώρισε ως "γενοκτονία".

Καταδικάζω έντονα τη δήλωση του κ. Μπάιντεν, η οποία διαστρεβλώνει ιστορικά γεγονότα". Ο Τατάρ σημείωσε ότι το τουρκικό έθνος προστατεύει τις μειονότητες και ότι διασφαλίζει τα δικαιώματα και τις ελευθερίες τους.

"Καταδικάζουμε τους αβάσιμους απαράδεκτους ισχυρισμούς για τη δήλωση του Μπάιντεν στα γεγονότα του 1915"

Η δήλωση του Τατάρ

"Εκείνοι που προσπαθούν να συκοφαντήσουν την ιστορία του τουρκικού έθνους γεμάτη δόξα και τιμή για χάρη πολιτικών σκοπών, εάν ψάχνουν γενοκτονία, να εξετάσουν τις συστηματικές φρικαλεότητες που πραγματοποίησε η ΕΟΚΑ 1963-1974 εναντίον των Τουρκοκυπρίων στο νησί της Κύπρου.

"Καταδικάζουμε έντονα τους αβάσιμους και απαράδεκτους ισχυρισμούς του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν σχετικά με τα γεγονότα που έλαβαν χώρα το 1915. Αυτή η δήλωση,στοχεύει να αμαυρώσει το ένδοξο παρελθόν του τουρκικού έθνους και την ιστορία του.

Αυτή η δήλωση Μπάιντεν δεν αποσκοπεί στη διασφάλιση της σταθερότητας στην περιοχή.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.