Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

USS Dwight D. Eisenhower: Δεμένο στο Μαράθι – Εντός βάσης το πλήρωμα – Το μήνυμα του Α/ΓΕΕΘΑ

   Τελείως διαφορετική από ότι παλαιότερα, είναι η «επίσκεψη» του πυρηνοκίνητου αεροπλανοφόρου USS Dwight D. Eisenhower, το οποίο κατέπλευσ...



  


Τελείως διαφορετική από ότι παλαιότερα, είναι η «επίσκεψη» του πυρηνοκίνητου αεροπλανοφόρου USS Dwight D. Eisenhower, το οποίο κατέπλευσε το πρωί του Σαββάτου στην προβλήτα Κ-14 στο Μαράθι.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Flashnews.gr τα περίπου 5.500 μέλη του πληρώματος δεν πρόκειται να επισκεφθούν την πόλη των Χανίων, όπως γινόταν σε άλλες ανάλογες παρουσίες πολεμικών σκαφών, αλλά θα παραμείνουν στους χώρους του αεροπλανοφόρου και της βάσης.

Και αυτό γιατί παρά του ότι όλοι έχουν εμβολιαστεί και με την δεύτερη δόση του εμβολίου της Moderna, κρίθηκε προτιμότερο να μην «κυκλοφορήσουν» τηρώντας τα μέτρα που ισχύουν, και επιπλέον είναι κλειστά όλα τα καταστήματα και ειδικά της εστίασης.


Ίσως να υπάρξει ειδική άδεια μόνο για περίπου 20 υψηλόβαθμους αξιωματικούς οι οποίοι είναι πιθανόν να διαμείνουν για λίγο σε ξενοδοχείο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από την διοίκηση της Βάσης έγιναν ειδικές συμφωνίες με επιχειρηματίες των Χανίων, οι οποίοι «έστησαν» μικρά καταστήματα στην προβλήτα και στους χώρους της βάσης, για να μπορούν να προμηθευτούν τα μέλη του πληρώματος αναμνηστικά, είδη διατροφής κλπ.


Χαρακτηριστικές είναι οι αναρτήσεις στον λογαριασμό του αεροπλανοφόρου στο Tweeter με φωτογραφίες από τον κατάπλου, όπου χαρακτηρίζουν την Σούδα, ένα από τα πιο όμορφα λιμάνια στον κόσμο και επιπλέον με φωτο από γήπεδο ποδοσφαίρου της βάσης κάνουν λόγο για μια υπέροχη ημέρα.onalert.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.