Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο Τραμπ δεν τα παρατάει... Δυναμική επιστροφή στα social media: Φτιάχνει δική του πλατφόρμα

   Το δικό του μέσο κοινωνικής δικτύωσης δημιουργεί ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ εξαιτίας της απαγόρευσης που το επέβαλε το Twit...



  



Το δικό του μέσο κοινωνικής δικτύωσης δημιουργεί ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ εξαιτίας της απαγόρευσης που το επέβαλε το Twitter έπειτα από τα γεγονότα που συνέβησαν στο Καπιτώλιο την 6η Ιανουαρίου. Σημειώνεται πως το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης «πάγωσε» τον λογαριασμό του Τραμπ διότι οι αναρτήσεις του «υποκίνησαν σε βία».

Πλέον ο σύμβουλος του Τραμπ, Τζέισον Μίλερ δήλωσε ότι τα social media είναι ο άμεσος στόχος του πρώην Αμερικανού προέδρου, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα παραμένει «σιωπηλός» στην έπαυλή του στη Φλόριντα:

«Θα επιστρέψει στα social media σε 2-3 μήνες», με «τη δική του πλατφόρμα» η οποία θα «ορίσει εκ νέου το παιχνίδι» και θα προσελκύσει «δεκάδες εκατομμύρια χρήστες», σημείωσε ο Μίλερ μιλώντας στο Fox News. Υπενθυμίζεται ότι μετά τη βίαιη εισβολή των οπαδών του στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ, εκτός από το Twitter, το Facebook και το Twitter «έριξαν κόκκινο» στον Τραμπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.