Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Παυλάκης: Ξεχάστε την εστίαση μέχρι το Πάσχα, αν ανοίξουν τα σχολεία θα γίνει τσουνάμι... «Χρειάζεται τίμιο lockdown δύο εβδομάδων»

   Την πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα, όπου χθες (28.02) καταγράφηκαν 1.269 κρούσματα, σχολίασε ο γιατρός και ερευνητής στις ΗΠΑ, Γιώργος...



  



Την πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα, όπου χθες (28.02) καταγράφηκαν 1.269 κρούσματα, σχολίασε ο γιατρός και ερευνητής στις ΗΠΑ, Γιώργος Παυλάκης, προτείνοντας ένα «τίμιο lockdown 2 εβδομάδων».

«Η Ελλάδα τα έχει πάει πολύ καλά σε σχέση με τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε τα σωστά. Πρέπει να βρούμε τρόπους να τα πάμε καλύτερα. Το να κατηγορούμε τα μέτρα είναι κακό και λάθος. Τα μέτρα δουλεύουν, αν δεν υπήρχαν θα υπήρχε τεράστιο κύμα. Χρειάζεται ακόμα πειθαρχία, η επιδημία θα κοπάσει» υποστήριξε.

Ο κ. Παυλάκης πρότεινε «ένα τίμιο lockdown δύο εβδομάδων, να κρατηθεί από όλους. Αν πέσουν θεαματικά τα κρούσματα μπορούμε να προσδοκούμε ένα διστακτικό άνοιγμα το Πάσχα».

Στην ερώτηση αν θα μπορούσε να ανοίξει η εστίαση το Πάσχα ο γιατρός είπε χαρακτηριστικά «ξεχάστε την, αν δεν πέσουν τα κρούσματα η εστίαση θα πρέπει να είναι το τελευταίο πράγμα».

Για τα σχολεία είπε ότι «αν πει η κυβέρνηση ότι θα ανοίξει τα σχολεία υπάρχει κίνδυνος για ένα μεγάλο τσουνάμι».

Σχετικά με τα εμβόλια ο κ. Παυλάκης είπε ότι οι δόσεις των εμβολίων από την Johnson & Johnson θα έρθουν στη χώρα στα τέλη Απρίλη και μέχρι τότε πρέπει να βρεθούν τρόποι να τα πάμε καλύτερα.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.