Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Lockdown: Πότε ενδέχεται να ανοίξουν εστίαση, λιανεμπόριo και να επιτραπούν μετακινήσεις από νομό σε νομό

  Πρώτη μέρα σήμερα για τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση, όμως στόχος της κυβέρνησης είναι ό,τι ανοίξει στην συνέχεια τουλ...


 


Πρώτη μέρα σήμερα για τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση, όμως στόχος της κυβέρνησης είναι ό,τι ανοίξει στην συνέχεια τουλάχιστον να μην ξανακλείσει, να ανοίξει δηλαδή και να δουλεύει κανονικά.


Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η ημερομηνία 16 Μαρτίου, για άρση του lockdown βγαίνει σιγά-σιγά από το κάδρο.


Παράταση στην… παράταση

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πάμε για την Δευτέρα 22 Μαρτίου, σε δυόμιση δηλαδή εβδομάδες δηλαδή από σήμερα, στόχος είναι να ανοίξει το λιανεμπόριο κανονικά, να μπορούν δηλαδή οι πολίτες να πηγαίνουν να ψωνίζουν κανονικά.


Μια Δευτέρα αργότερα, 29 Μαρτίου, η κυβέρνηση θέλει να ανοίξουν όλα τα σχολεία και αν δεν είναι δυνατό, τότε να επιστρέψουν στα θρανία οι μαθητές των γυμνασίων και των λυκείων και στις 5 Απριλίου, μια εβδομάδα μετά θα ανοίξουν και τα δημοτικά.


Πότε ενδέχεται να λειτουργήσει η εστίαση

Όσον αφορά την εστίαση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, ενδέχεται να ανοίξει στις 20 Απριλίου και ίσως να μπορέσουμε να μετακινηθούμε από νομό σε νομό.



Αυτό είναι λίγες ημέρες πριν από το Πάσχα. Μέχρι τότε θα έχουν εμβολιαστεί οι ευπαθείς ομάδες και όλοι οι πολίτες άνω των 60 ετών, γι' αυτό κρίνεται πως τότε το άνοιγμα θα είναι σχετικά ασφαλές.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.