Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λείπει ο Μάρτης απ' την Σαρακοστή...;;; Και ο KONSTANTINOU με το ΚΕΕΡΦΑ ενοχλούνται από τα γκράφιτι του Εύρυτου !

  Δείτε ανακοίνωση το ¨μαγαζί¨ του Κωνσταντίνου, ΠΡΟΣΟΧΗ μην ξεράσετε πάνω στον υπολογιστή ή το κινητό σας ! ¨Κεερφα Νότια-Κίνηση Ενωμένοι ...



 


Δείτε ανακοίνωση το ¨μαγαζί¨ του Κωνσταντίνου,

ΠΡΟΣΟΧΗ μην ξεράσετε πάνω στον υπολογιστή ή το κινητό σας !

¨Κεερφα Νότια-Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή

Ο δήμαρχος Αργυρούπολης-Ελληνικού Γιάννης Κωνσταντάτος συνεχίζει να προκαλεί τα δημοκρατικά αισθήματα των κατοίκων της περιοχής μας και όχι μόνο.

Μετά τους παραστρατιωτικούς μισθοφόρους που είχε φέρει να παρελάσουν μαζί με τους/τις μαθητές/τριες παλιότερα, την κάλυψη σε αντιδήμαρχό του για ρατσιστικά σχόλια κατά των προσφύγων στην Μόρια, τώρα με αφορμή τους εορτασμούς για τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση, κάλεσε τον ακροδεξιό γκραφιτά “Εύρυτο” για να διακοσμήσει τους τοίχους του δήμου με ήρωες του 1821.

Τον είδαμε να βγαίνει περήφανος στα καθεστωτικά μέσα καθώς και στα μέσα διαδικτύωσης παρουσιάζοντας την ενέργεια αυτή σαν ένα λαμπρό παράδειγμα προς μίμηση, χωρίς όμως να αναφέρεται πουθενά ότι ο συγκεκριμένος “καλλιτέχνης” είναι αυτός που ζωγράφιζε κέλτικους σταυρούς και ναζιστικά σύμβολα, παρουσίαζε τον Άρη Βελουχιώτη με ομοφοβικά και εμετικά συνθήματα και καλούσε να καούν τα τζαμιά στην Αθήνα.

Μετά την καταδίκη της ΧΑ ως εγκληματική οργάνωση, δεν θα ανεχτούμε την επιστροφή τους στις γειτονιές μας με οποιονδήποτε τρόπο, αλλά θα παλέψουμε ενάντια στον αποκλεισμό των προσφύγων και των μεταναστών από τις γειτονιές μας, τα σχολεία και τη δημόσια Υγεία.
Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να καπηλευθεί τους αγώνες του λαού για ελευθερία και να ξαναγράψει την ιστορία όπως βολεύει το δικό τους εθνικιστικό αφήγημα, αγκαλιά με φασίστες.
Στεκόμαστε στο πλάι των προσφύγων, των μεταναστών και των μειονοτήτων και προχωράμε όλοι όλες μαζί για να γκρεμίσουμε κάθε εθνικιστική και ρατσιστική φωνή και κίνηση.
Καλούμε τα εργατικά σωματεία, τις δημοτικές παρατάξεις, την αριστερά της περιοχής και κάθε δημοκρατική φωνή, να καταγγείλει την δημοτική αρχή του Κωνσταντάτου, που για άλλη μια φορά προσκαλεί φασίστες στη γειτονιά μας. Να φύγει κι αυτός και η κυβέρνηση των ρατσιστών, των σεξιστών και της αστυνομοκρατίας.

Οι γειτονιές μας ανοιχτές σε όλους και όλες, ανεξαρτήτως φύλου, φυλής, θρησκείας και σεξουαλικού προσανατολισμού. Κανένας εφησυχασμός απέναντι στη φασιστική απειλή.
Διαδηλώνουμε στις 20 Μάρτη στις 3μμ στην Ομόνοια, μαζί με πολλές άλλες χώρες ταυτόχρονα, στην παγκόσμια μέρα κατά του φασισμού και του ρατσισμού.

ΚΕΕΡΦΑ ΝΟΤΙΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ¨

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.