Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τόσο ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ είναι... Καμία παραβίαση του FIR όσο διαρκούσαν οι διερευνητικές Ελλάδας-Τουρκίας

   Έχει αποδειχθεί πολλές φορές κατά το παρελθόν ότι οι Τούρκοι γνωρίζουν να παίζουν καλά το παιχνίδι της διπλωματίας και των εντυπώσεων. Α...



  



Έχει αποδειχθεί πολλές φορές κατά το παρελθόν ότι οι Τούρκοι γνωρίζουν να παίζουν καλά το παιχνίδι της διπλωματίας και των εντυπώσεων. Αυτό αποδείχθηκε περίτρανα και χθες κατά τη διάρκεια του 62ου γύρου των διερευνητικών επαφών με τη χώρα μας που διεξήχθη στην ελληνική πρωτεύουσα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας δεν υπήρξε καμία παραβίαση του FIR Αθηνών. Κανένα μαχητικό αεροσκάφος της γείτονος δεν πέταξε στην περιοχή ευθύνης ελέγχου του εναέριου χώρου μας. «Υπήρξε μονάχα μία παράβαση των Κανόνων Εναέριας Κυκλοφορίας από ένα τουρκικό ελικόπτερο» όπως δηλώνουν χαρακτηριστικά πηγές από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ωστόσο κάτι τέτοιο θεωρείται ήσσονος σημασίας.

Θυμίζουμε ότι αντίστοιχη πολιτική είχε ακολουθήσει η Τουρκία και στις 25 Ιανουαρίου που είχαμε την επανεκκίνηση των διερευνητικών επαφών μεταξύ των δύο χωρών, στην Κωνσταντινούπολη. Ούτε τότε δεν υπήρξε παραβίαση του FIR της χώρας μας, κάτι που προφανώς μόνο τυχαίο δεν ήταν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.