Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η Σαουδική Αραβία κάνει εδώ μία κοινή άσκηση μαζί με την Ελλάδα, αλλά… ζητάει να αγοράσει ένοπλα ΜΕΑ...

     Σε χτεσινές δηλώσεις του ο Ταγίπ, μεταξύ άλλων είπε τα εξής : ¨Σχετικά με τις εξελίξεις στην Αν.Μεσόγειο, καταρχήν διατηρείται η αποφα...

 


  




Σε χτεσινές δηλώσεις του ο Ταγίπ, μεταξύ άλλων είπε τα εξής :

¨Σχετικά με τις εξελίξεις στην Αν.Μεσόγειο, καταρχήν διατηρείται η αποφασιστικότητα της Τουρκίας. Εν προκειμένω δεν τίθεται θέμα υποχώρησης μας.Και τελευταία στο θέμα αυτό πολύ σοβαρές δηλώσεις έγιναν από τον υπουργό Εξωτερικών μας που έκανε αποφασιστικές δηλώσεις και παράλληλα υπάρχουν και οι δηλώσεις που έγιναν από τον υπουργό Αμύνης μας. Φυσικά ιδιαίτερα αναφορικά με το θέμα της Αιγύπτου, εγώ φυσικά δεν πιστεύω πως ο λαός της Αιγύπτου σε αυτό το σημείο θα εναντιωθεί σε εμάς. Ο λαός της Αιγύπτου δεν εναντιώνεται σε εμάς. Τα βήματα τα οποία γίνονται αυτή τη στιγμή, στην πραγματικότητα μου φαίνονται σα να είναι κάτι το προσωρινό, σαν μία έκφραση ενός λάθους.

Δίπλα σε αυτό, μία εξέλιξη που την ξέρετε, είναι πως η Σαουδική Αραβία κάνει εδώ μία κοινή άσκηση μαζί με την Ελλάδα. Αλλά από την άλλη πλευρά αυτή τη στιγμή υπάρχει αίτημα της Σαουδικής Αραβίας για αγορά ενόπλων ΜΕΑ από την Τουρκία. Αυτα είναι πολύ πρόσφατες εξελίξεις. Δεν είναι δηλαδή σαφές το που βρίσκεται ο καθένας.

(Αναφερόμενος στην Μεσόγειο)
Εγώ στην περιοχή, χωρίς την Τουρκία, δεν επιτρέπει σε εκείνα τα νερά να προχωρήσει μια διαδικασία, (δεν βγαίνει νόημα, αλλά αυτά είπε)

Η Τουρκία εκεί είναι η πλευρά που παίρνει αποφάσεις¨

Ο Ερντογάν προφανώς ενοχλημένος από την μη ανταπόκριση της Αιγύπτου στα φραστικά ανοίγματα της χώρας του ουσιαστικά επιχειρεί να δείξει πως η κυβέρνηση της Αιγύπτου είναι αντίθετη στο φρόνημα του λαού της. Ενώ στο θέμα της Σαουδικής Αραβίας μάλλον προσπαθεί να θολώσει τα νερά…

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.