Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θρίλερ με αρπαγή ανηλίκου στην Πάρο: Απείλησαν να με θάψουν, λέει το 16χρονο θύμα

Σκοτεινά παραμένουν τα κίνητρα της αρπαγής ενός 16χρονου Έλληνα από δύο γνωστούς του ενήλικες, έναν Έλληνα και έναν Γεωργιανό, οι οποίοι κα...





Σκοτεινά παραμένουν τα κίνητρα της αρπαγής ενός 16χρονου Έλληνα από δύο γνωστούς του ενήλικες, έναν Έλληνα και έναν Γεωργιανό, οι οποίοι κατηγορούνται ότι τον υποχρέωσαν να μπει στο αυτοκίνητό τους και τον μετέφεραν σε ερημική περιοχή στην Παροικιά της Πάρου, την Καθαρά Δευτέρα.

Ο ανήλικος φέρεται να παραδέχεται ότι μπήκε με τη θέλησή του στο αυτοκίνητο καθώς τους γνώριζε, όμως ισχυρίζεται ότι οι δυο άνδρες τον απείλησαν και κατάφερε να διαφύγει πηδώντας έξω από το όχημα την ώρα που ήταν εν κινήσει. Μάλιστα, οι δράστες βγήκαν για να τον καταδιώξουν, αλλά ξέχασαν να βάλουν... χειρόφρενο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να πέσει σε έναν τοίχο!

Μετά την καταγγελία του 16χρονου, οι ενήλικες φερόμενοι ως δράστες της απόπειρας αρπαγής συνελήφθησαν την Τρίτη. Ωστόσο, η προανάκριση συνεχίζεται, καθώς ισχυρίζονται ότι ο ανήλικος μπήκε οικειοθελώς στο αυτοκίνητο για να πάνε βόλτα, πράγμα που και ο ίδιος παραδέχεται. Ωστόσο, ενώ ο μικρός υποστηρίζει ότι τον απείλησαν οι δυο άνδρες, εκείνοι ισχυρίζονται ότι... αυτός τους απείλησε, άγνωστο όμως για ποιον λόγο!

Πάντως, η μητέρα του νεαρού που μίλησε στο Cyclades24.gr, υποστήριξε ότι οι δυο άνδρες υποχρέωσαν το παιδί της να μπει στο αυτοκίνητο απειλώντας τη ζωή της και της μητέρας της. Όπως ανέφερε, ζήτησαν από τον 16χρονο χασίς και χρήματα και, όταν εκείνος τους απάντησε ότι δεν έχει, τον απείλησαν ότι θα τον πάνε σε μία φυτεία με κάνναβη και θα τον θάψουν! Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος σχηματίζουν δικογραφία σε βάρος των δραστών που θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.