Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΟΜΒΑ Πάιατ: «Οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να πουλήσουν F-35 στην Ελλάδα όποτε αυτή είναι έτοιμη» λέει ο Αμερικανός Πρέσβης...!!

Την στήριξη των διερευνητικών επαφών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, από πλευράς των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, εξέφρασε ο πρέσβης των Η...






Την στήριξη των διερευνητικών επαφών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, από πλευράς των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, εξέφρασε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ, σε συνομιλία του με Έλληνες δημοσιογράφους.

«Οι ΗΠΑ θέλουν να παραμείνουν οι διερευνητικές σε τροχιά», είπε συμπληρώνοντας πως η «μπάλα βρίσκεται τώρα στην πλευρά της Άγκυρας» η οποία καλείται να απαντήσει στην ελληνική πλευρά δίνοντας ημερομηνίες για την επανάληψη των συζητήσεων στην Αθήνα, αυτή τη φορά.

Ο κ. Πάιατ, δεν θέλησε ωστόσο, να εξειδικεύσει την στρατηγική της νέας αμερικανικής κυβέρνησης όσον αφορά στα ελληνοτουρκικά.

Μάλιστα παρέπεμψε στις πρόσφατες δηλώσεις του Αμερικανού υπουργού εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν για την Τουρκία, μετά τη συνομιλία που είχε ο νέος επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ με τον Τούρκο ομόλογό του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Μεταξύ άλλων ο Αμερικανός πρεσβευτής στην Αθήνα, σχολιάζοντας το ζήτημα των F-35, δήλωσε πως οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να πουλήσουν μαχητικά αεροσκάφη στην Ελλάδα όποτε αυτή είναι έτοιμη.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.