Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέα Σμύρνη: Η αστυνομία άκουγε ζωντανά τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού από το κινητό του συλληφθέντα!

  Απίστευτες αποκαλύψεις για τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη. Η αστυνομία άκουγε σε ζωντανή σύνδεση την επίθεση, καθώς ο 23χ...


 


Απίστευτες αποκαλύψεις για τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη. Η αστυνομία άκουγε σε ζωντανή σύνδεση την επίθεση, καθώς ο 23χρονος συλληφθείς ήταν το τελευταίο δίμηνο υπό τηλεφωνική παρακολούθηση κατόπιν εισαγγελικής άδειας από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία!


Η ΕΛ.ΑΣ συνεχίζει τις έρευνες για την ταυτοποίηση ακόμη 10 ατόμων που φέρονται να συμμετείχαν στα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη που είτε ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο είτε πρόκειται για χούλιγκαν.


Αυτά τα άτομα συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό του 28χρονου αστυνομικού, με τις Αρχές να έχουν ήδη συλλέξει πληροφορίες για τρεις από αυτούς. «Κλειδί» για τη σύλληψη των ατόμων θα αποτελέσουν οι επικοινωνίες αλλά και τα ευρήματα στο σημείο της επίθεσης.


Άκουγαν την επίθεση!

Σύμφωνα με το Mega και τον Βασίλη Λαμπρόπουλο ωστόσο, το πιο εντυπωσιακό σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι ο τρόπος με τον οποίον ταυτοποιήθηκε ο 23χρονος συλληφθείς, που ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο. Το άτομο αυτό, που συμμετείχε σε ενέργειες αναρχικών, ήταν το τελευταίο δίμηνο υπό τηλεφωνική παρακολούθηση κατόπιν εισαγγελικής άδειας από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία.


Οι αστυνομικοί λοιπόν άκουγαν σε ζωντανή μετάδοση τι συζητούσε με άλλους στο κινητό του στη Νέα Σμύρνη αλλά και τι ανέφεραν ορισμένοι από τους δράστες του ξυλοδαρμού του αστυνομικού. Μάλιστα, όπως λέει το ρεπορτάζ, ο νεαρός μέσα στη σύγχυση της επίθεσης ξέχασε το κινητό του ανοικτό και καταγραφόταν τι ακριβώς λεγόταν στις κρίσιμες στιγμές που ο αστυνομικός ήταν στο έδαφος.


Ο Ελληνοϊρακινός και ο «Πόντιος»

Επιπλέον, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega,  μια κατάθεση φωτιά φαίνεται ότι οδήγησε στη σύλληψη του 30χρονου Ελληνοϊρακινού που έπεσε στα χέρια της αστυνομίας στη Μαγούλα, ο οποίος και κατηγορείται ότι είναι αυτός που «γκρέμισε» τον αστυνομικό από τη μηχανή του πριν τον άγριο ξυλοδαρμό.


Σύμφωνα με αυτήν την κατάθεση, αυτόπτης μάρτυρας που είχε βρεθεί στη Νέα Σμύρνη για άλλο λόγο, είδε τον 30χρονο με έναν άλλον φίλο του με το ψευδώνυμο «Πόντιος» να συμμετέχει στον ξυλοδαρμό του αστυνομικού.


Ο «Πόντιος» είναι ένα από τα πρόσωπα που βρίσκονται στο μικροσκόπιο της ελληνικής αστυνομίας. Ο 30χρονος φαίνεται να ρώτησε τον φίλο του αν θα τον «καρφώσει» ελληνική αστυνομία και έγινε ένας έντονος διάλογος μεταξύ τους.


Ο 30χρονος υποστηρίζει μέσω του δικηγόρου του ότι έχει άλλοθι, δεν ήταν ποτέ στη Νέα Σμύρνη, και ότι ήταν αρχικά στο κατάστημα στη Μαγούλα και μετά στην Ελευσίνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.