Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ...;;; «Εισβολή» γυμνής γυναίκας σε τηλεοπτική εκπομπή – Πέταξε πέτρα στην παρουσιάστρια...!!! ΒΙΝΤΕΟ

   Όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής με τίτλο Access Direct του καναλιού Antena 1 TV. Δράστης μια γυμνή γυναίκα και θύ...



  



Όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής με τίτλο Access Direct του καναλιού Antena 1 TV.

Δράστης μια γυμνή γυναίκα και θύμα η παρουσιάστρια Μιρέλα Βαϊντού.

Στο βίντεο από τη στιγμή της εισβολής φαίνεται η γυμνή γυναίκα να κατευθύνεται προς την παρουσιάστρια και να της πετάει, μάλιστα, και μια πέτρα.

Από την πλευρά της η Βαϊντού φαίνεται να ουρλιάζει στη θέα της γυμνής γυναίκας και να κάνει ένα βήμα πίσω, κίνηση που πιθανότατα τη βοήθησε από το να μην τραυματιστεί.

Τη γυμνή εισβολέα σταμάτησε ένας άλλος εργαζόμενος στην τηλεοπτική εκπομπή.

Λίγες ημέρες πριν την εισβολή η Βαϊντού είχε καταγγείλει μέσω των social media ότι δεχόταν απειλές από μια γυναίκα με το όνομα Μαγκνταλένα Σέρμπαν.

Σύμφωνα με την καταγγελία της Ρουμάνας παρουσιάστρια η Σέρμπαν είχε σπρώξει μια γυναίκα στις γραμμές του τρένου το 2017 με την Βαϊντού να καλύπτει τότε την υπόθεση.

Ωστόσο το Sputnik Romania υποστηρίζει ότι η επίθεση θα μπορούσε να είναι και στημένη καθώς στον συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό έχει επιβληθεί στο παρελθόν πρόστιμο για χρήση αθέμιτων μεθόδων προκειμένου να αυξήσει την τηλεθέασή του.

Ερώτημα παραμένει, επίσης, το πώς η γυμνή γυναίκα κατάφερε να φτάσει μέχρι το τηλεοπτικό πλατό καθώς το κτήριο φυλάσσεται αυστηρά.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.