Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σέρρες: Ακυρώθηκε το πρόστιμο για την απουσία βεβαίωσης μετακίνησης σε αυλή σπιτιού Σέρρες: Ακυρώθηκε το πρόστιμο για την απουσία βεβαίωσης μετακίνησης σε αυλή σπιτιού... Ακυρώθηκε και η παράβαση που είχε βεβαιωθεί σε αντιδήμαρχο

   Δεκτές έγιναν δύο προσφυγές κατά ισάριθμων διοικητικών προστίμων που είχαν επιβληθεί το προηγούμενο διάστημα στο νομό Σερρών για άσκοπη...




  




Δεκτές έγιναν δύο προσφυγές κατά ισάριθμων διοικητικών προστίμων που είχαν επιβληθεί το προηγούμενο διάστημα στο νομό Σερρών για άσκοπη μετακίνηση, στο πλαίσιο των μέτρων για την ανάσχεση της μετάδοσης του κορονοϊού.

Όπως ανακοίνωσε το Γραφείο Ενημέρωσης της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, κατόπιν εξέτασης των προσφυγών από τα αρμόδια αστυνομικά τμήματα -Σερρών και Ποροϊων- αποφασίστηκε η ακύρωση των συγκεκριμένων προστίμων.

Όπως έγινε γνωστό, επρόκειτο για πρόστιμα ύψους 300 ευρώ που είχαν βεβαιωθεί στις 14 Μαρτίου. Η πρώτη περίπτωση αφορούσε τον σύζυγο ιδιοκτήτριας σπιτιού και η δεύτερη αντιδήμαρχο σε δήμο της ΠΕ Σερρών.
Τους βεβαιώθηκε πρόστιμο γιατί έτρωγαν στην αυλή τους

Ένα περιστατικό που αποδεικνύει για ακόμη μια φορά το αλαλούμ που επικρατεί στις Αρχές ως προς το τί θεωρείται «άσκοπη» ή «παράνομη» μετακίνηση έγινε την προπερασμένη Κυριακή σε χωριό των Σερρών.

Εκεί λοιπόν ένα ζευγάρι μαζί με άλλα τέσσερα συγγενικά τους πρόσωπα (σύνολο 6 άτομα δηλαδή), έτρωγαν το μεσημέρι στην αυλή του σπιτιού, όταν ξαφνικά εμφανίστηκαν 4 οχήματα της αστυνομίας και 8 άνδρες της ομάδας ΟΠΚΕ. Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους πως… θα τους βεβαιωθεί πρόστιμο 300 ευρώ.

Μάλιστα από αυτό δεν ξέφυγε ούτε ο σύζυγος της ιδιοκτήτριας. Ναι, του βεβαιώθηκε πρόστιμο επειδή δεν είχε άδεια μετακίνησης για να είναι στην αυλή του (!), όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννης Γιάτσιος μιλώντας στο Open.

Ο άντρας είχε καταθέσει ένσταση που εν τέλει έγινε δεκτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.