Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Διαρρήκτες εισέβαλαν σε κλειστό ξενοδοχείο στην Εύβοια... Πρόλαβαν να κλέψουν μόνο μερικές… πετσέτες

   Πίστεψαν ότι ήταν εύκολος στόχος οι εγκαταστάσεις ενός ξενοδοχείου στη Νέα Αρτάκη της Εύβοιας, το οποίο βρίσκεται σε αναστολή λειτουργία...



  


Πίστεψαν ότι ήταν εύκολος στόχος οι εγκαταστάσεις ενός ξενοδοχείου στη Νέα Αρτάκη της Εύβοιας, το οποίο βρίσκεται σε αναστολή λειτουργίας και έσπασαν τις πόρτες με σκοπό να το λεηλατήσουν δυο Έλληνες. Όμως, πρόλαβαν να κλέψουν μόνο μερικές… πετσέτες!

Για κακή τους τύχη, ο ιδιοκτήτης ήταν μέσα και τους αντιλήφθηκε, με αποτέλεσμα να μπουν βιαστικά σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας και να προσπαθήσουν να εξαφανιστούν. Όμως, ο ξενοδόχος σήμανε συναγερμό στην Αστυνομία και ξεκίνησαν αναζητήσεις προς κάθε κατεύθυνση.

Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν στην Χαλκίδα το όχημα με τους δράστες, που ο ένας οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και ο άλλος δεν είχε καν ταυτότητα, τους ακινητοποίησαν και βρήκαν μέσα τα λευκά είδη που είχαν κλέψει από το ξενοδοχείο.

Οι δυο κακοποιοί προσήχθησαν στην Ασφάλεια, σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για κλοπή και φθορές ξένης ιδιοκτησίας από κοινού και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.