Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ... Λαμία: Πήγαν «αλληλέγγυοι» στον Κουφοντίνα, προσήχθησαν και με εντολή Αξιωματικού με περιπολικό σε «δρομολόγια» τους μετέφεραν να παραλάβουν τα οχήματά τους...!!!

Οργανωμένη ομάδα αντιεξουσιαστών “αλληλέγγυοι” στο δολοφόνο της 17Ν προσήχθησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο και με περιπολικό σε “χρέη” ΤΑΧΙ τους...






Οργανωμένη ομάδα αντιεξουσιαστών “αλληλέγγυοι” στο δολοφόνο της 17Ν προσήχθησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο και με περιπολικό σε “χρέη” ΤΑΧΙ τους μετέφεραν για να παραλάβουν τα οχήματά τους και να εγκαταλείψουν την πόλη

Επιχείρησαν (27/02-20.00) να προσεγγίσουν την είσοδο του ΓΚΝ Λαμίας, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος ο κατάδικος τρομοκράτης Δημήτρης Κουφοντίνας σε παράσταση “αλληλέγγυων”. Άμεσα από την Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας, πληρώματα της ΔΙΑΣ και ΟΠΚΕ ενημερώθηκε για την παρουσία περίπου 20 ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου, στην είσοδο του Νοσοκομείου Λαμίας και τους απέτρεψαν να προσεγγίσουν στο χώρο.

Επικράτησε ένταση, με τους αντιεξουσιαστές να φωνάζουν συνθήματα “αλληλέγγυων” υπέρ του δολοφόνου της 17Ν, και τους αστυνομικούς να τους προσαγάγουν στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Κατα την εξακρίβωση στοιχείων τους, οι προσαχθέντες διαπιστώθηκε οτι είχαν μετακινηθεί από Τρίκαλα, Λάρισα και Αθήνα κατά παράβαση των μέτρων περιορισμού των μετακινήσεων και τους επιβλήθηκε πρόστιμο €300 για την παράβαση των μέτρων περιορισμού διάδοσης του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr, ακολούθησε τηλεφωνική επικοινωνία των προσαχθέτων με τη “νομική συμπαράσταση” του “χώρου”, καθώς από την Αστυνομία αφέθηκαν ελεύθεροι ωστοσο ειχαν σταθμεύσει τα οχήματά τους στον περιφερειακό της πόλης και εξωτερικά του ΓΚΝ Λαμίας. Οπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης του NantiaReport.gr με εντολή αναπληρωτή Ανώτερου Αξιωματικού της Διεύθυνσης ύστερα από παρέμβαση του γιου του κατάδικου τρομοκράτη, δεσμεύτηκε και περιπολικό σε δυο δρομολόγια επιβίβασε τους αντιεξουσιαστές και τους μετέφερε στο χώρο του ΓΚΝ Λαμίας όπου είχαν σταθμεύσει τα οχήματά τους , τα παρέλαβαν και αποχώρησαν από την πόλη.

Όπως σημειώνεται προς το NantiaReport.gr, απο υπηρεσιακό παράγοντα της ΕΛΑΣ. «όπου και να είχαν παρκάρει, δεν υπάρχει διάταξη, κανονισμός, οδηγία ή οποιοδήποτε “δίκαιο” να οδηγούνται οι προσαχθέντες στο σημείο απ’ όπου προσήχθησαν. Απο τη στιγμή που αφήνονται ελεύθεροι από την ΕΛΑΣ, έχουν ατομική ευθύνη για να αποχωρήσουν και να μεταβούν όπου επιθυμούν και στις οικίες τούς. Ηταν παράβαση όλων των διατάξεων απο τον αναπληρωτή Ανώτερο Αξιωματικό της Υπηρεσίας και μάλιστα καθ’ υπόδειξη..» τονίζει η ίδια πηγή.

Ανάλογη αντιμετώπιση από την ΕΛΑΣ είχαν τα μέλη του Ρουβίκωνα μετά από παράβαση και απόπειρα εισβολής σε οργανωμένη καταδρομική (26/07 2017-14.35) στη Βουλή με το Φούραρχο να δίνει εντολή οι προσαγωγές των τεσσάρων “γνωστών” .. “ανταρτών πολης” να ανακληθούν και το περιπολικό που τους μετέφερε στη ΓΑΔΑ επέστρεψαν και πάλι στη Βουλή και μετα την καταγραφή στοιχείων τους, αφέθηκαν απαντες ελεύθεροι και αποχώρησαν μέσω Κολωνακίου για …Εξάρχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.