Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ριφιφί στο Ψυχικό: Στον ανακριτή ο Βασίλης Γκουρούσης - Στο πλευρό του η Τέτα Καμπουρέλη

Απολογία για τη μεγάλη κλοπή των θυρίδων από τραπεζικό κατάστημα στο Ψυχικό δίνει σήμερα ενώπιον του 12ου τακτικού ανακριτή ο Βασίλης Γκουρ...





Απολογία για τη μεγάλη κλοπή των θυρίδων από τραπεζικό κατάστημα στο Ψυχικό δίνει σήμερα ενώπιον του 12ου τακτικού ανακριτή ο Βασίλης Γκουρούσης, ο οποίος πριν από λίγο οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων. 

Παράλληλα, στο ανακριτικό γραφείο βρέθηκε και η σύζυγος του Τέτα Καμπουρέλη προκειμένου να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αναμένεται να αρνηθεί τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί -για διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση, απείθεια και παράβαση του νόμου περί όπλων- και θα καταθέσει στον ανακριτή απολογητικό υπόμνημα.

Ειδικότερα, ο 58χρονος φέρεται ότι θα υποστηρίξει πως δεν έχει σχέση με τη διάρρηξη των θυρίδων, ενώ θα προσπαθήσει να αποδομήσει το στοιχείο της ύπαρξης του γενετικού υλικού του που βρέθηκε σε μία από τις θυρίδες. Για τον λόγο αυτό αναμένεται να ορίσει τεχνικό σύμβουλο. Μάλιστα η πλευρά του κατηγορούμενου φέρεται να υποστηρίζει ότι το στίγμα ιδρώτα που εντοπίστηκε σε κινητό αντικείμενο και συγκεκριμένα σε ένα πλαστικό κουτί, το οποίο, όμως όπως υποστηρίζει, δεν υπάρχει ως πειστήριο στη δικογραφία, ούτε έχει κατασχεθεί.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Βασίλη Σερεμέτη: «Ο πελάτης μου είναι αθώος και θα ορίσουμε τεχνικό σύμβουλο για την πραγματογνωμοσύνη του DNA», ενώ στο πλευρό του 58χρονου κατηγορούμενου βρίσκεται και η σύζυγός του, η γνωστή αισθητικός Τέτα Καμπουρέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.