Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ...!!! ΠΑΓΩΝΟΥΝ στις σκηνές οι Έλληνες...!! Δεν έχουν κοντέϊνερ γιατι τα ΕΚΑΨΑΝ οι αλλοδαποί και δείτε οι ξεφτιλισμένοι κάτι τροχόσπιτα του 40 που στέλνουν στους σεισμόπληκτους...!!

Τις πληγές τους μετρούν οι σεισμόπληκτοι της Θεσσαλίας, που έχουν βρεθεί στο δρόμο από τη μια στιγμή στην άλλη, με τη γη να τρέμει συνεχώς κ...






Τις πληγές τους μετρούν οι σεισμόπληκτοι της Θεσσαλίας, που έχουν βρεθεί στο δρόμο από τη μια στιγμή στην άλλη, με τη γη να τρέμει συνεχώς κάτω από τα πόδια τους. Εκατοντάδες κτίρια, έχουν πάθει μεγάλες ζημιές και πολλά από αυτά είναι πλέον ακατάλληλα για να φιλοξενήσουν τους ιδιοκτήτες τους.

Κάπως έτσι, οικογένειες ολόκληρες, απόψε περνούν ακόμα μία νύχτα, στην παγωνιά της σκηνής. Κάποιοι άλλοι δεν έχουν ούτε αυτό και κοιμούνται μέσα σε αυτοκίνητα. 

Τους στέλνουν τροχόσπιτα

Τα τροχόσπιτα που βλέπετε στις παρακάτω φωτογραφίες, φεύγουν από τη Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών για τις πληγείσες από τους σεισμούς περιοχές της Θεσσαλίας. 

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες το θέαμα από αυτά τα τροχόσπιτα είναι θλιβερό. Οι ξεφτιλισμένοι δεν ντρέπονται να δίνουν και φωτογραφίες. Όταν έκαιγαν τα κοντέινερ που ήταν για τέτοιους λόγους οι αλοδαποί, τους το φωνάζαμε από τον "Στόχο" αλλά δεν άκουγαν οι ΑΛΗΤΕΣ...



Μετρούν τις πληγές τους και στο Δαμάσι

Ακόμα ένα δύσκολο βράδυ θα περάσουν και οι κάτοικοι στο Δαμάσι Λάρισας, που εκτός των άλλων, καταγράφονται προβλήματα και με το νερό, μετά τις απανωτές σεισμικές δονήσεις.

Πλέον είναι θολό και δεν είναι πόσιμο ενώ σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 γίνονται και διακοπές στην ηλεκτροδότηση αφού πολλές κολόνες έχουν πέσει.

Θερμαντικά σώματα αναμένεται να τοποθετηθούν στις σκηνές, για να βγει η κρύα νύχτα.

Πάνω από το Δαμάσι, ένας βράχος μοιάζει να απειλεί το χωριού και αναμένεται να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την απομάκρυνσή του.

Μέχρι στιγμής 841 σπίτια έχουν ελεγχθεί στην ευρύτερη περιοχή και από αυτά, τα 520 έχουν κριθεί μη κατοικήσιμα…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.