Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΕΠΕΙΣΕ... Νέα Σμύρνη: Προφυλακιστέος ο 30χρονος Ιρακινής καταγωγής για την επίθεση στον αστυνομικό

   Προφυλακιστέος για απόπειρα ανθρωποκτονίας κρίθηκε μετά την απολογία του στην 13η Τακτική Ανακρίτρια, ο 30χρονος Ελληνοϊρακινός που θεω...


  


Προφυλακιστέος για απόπειρα ανθρωποκτονίας κρίθηκε μετά την απολογία του στην 13η Τακτική Ανακρίτρια, ο 30χρονος Ελληνοϊρακινός που θεωρείται ο βασικός κατηγορούμενος στην απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη.

Ελεύθεροι με περιοριστικούς ορούς αφέθηκαν 6 κατηγορούμενοι. Σε βάρος τους επιβλήθηκαν κατά περίπτωση οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης συμμετοχής σε διαδηλώσεις.

Προφυλακιστέος ο 23χρονος, ελεύθερος ο 22χρονος για την επίθεση στον αστυνομικό

Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του ο 23χρόνος που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη, ενώ ο 22χρονος συγκατηγορούμενός του με τον οποίο είχαν συλληφθεί την ίδια μέρα αφέθηκε ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Σε βάρος του 22χρονου είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ωστόσο, στην ανάκριση κλήθηκε να απολογηθεί για τα υπόλοιπα κακουργήματα που του αποδίδονται δηλαδή κατοχή εκρηκτικών, εκρήξεις και απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, καθώς δεν προέκυψε εμπλοκή του στην άγρια επίθεση εναντίον του αστυνομικού.

Στον 22χρονο επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα καθώς και χρηματική εγγύηση 1000 ευρώ. Όπως δήλωσε η συνήγορός του Άννυ Παπαρούσου, τα τηλέφωνα των δυο νεαρών παρακολουθούνταν από τον περασμένο Ιανουάριο με εισαγγελική διάταξη για λόγους δημόσιας ασφάλειας και βάσει αυτού του υλικού σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους. Οι συνομιλίες αυτές κατά την κ. Παπαρούσου δεν έχουν εισαχθεί έως σήμερα στη δικογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.