Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Θα με δώσεις;» - «Ναι, στεγνά!» Η μαρτυρία ελαιοχρωματιστή που οδήγησε στον 30χρονο Ελληνοϊρακινό για την επίθεση στον αστυνομικό

  Το «φως» της δημοσιότητας βλέπει η κατάθεση - κλειδί του μάρτυρα που οδήγησε στη σύλληψη του 30χρονου Ελληνοϊρακινού για την επίθεση σε ...


 


Το «φως» της δημοσιότητας βλέπει η κατάθεση - κλειδί του μάρτυρα που οδήγησε στη σύλληψη του 30χρονου Ελληνοϊρακινού για την επίθεση σε βάρος του αστυνομικού.

Καθοριστική ήταν η κατάθεση ενός μάρτυρα για τα όσα διαδραματίστηκαν την περασμένη Τρίτη (09/03) στη Νέα Σμύρνη για τον εντοπισμό του 30χρονου που κατηγορείται ότι εμπλέκεται στην επίθεση κατά του αστυνομικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν μάρτυρα που γνώριζε τον 30χρονο Ελληνοϊρακινό, ο οποίος κατηγορείται ότι έριξε από τη μοτοσικλέτα τον αστυνομικό και συνελήφθη την Τετάρτη. 

Στην κατάθεσή του, ο εν λόγω μάρτυρας αναφέρεται σε διάλογο που φέρεται να είχε ο ίδιος με τον 30χρονο λίγο πριν την επίθεση σε βάρος του αστυνομικού. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το dikastikoreportaz.gr, στην κατάθεσή του ο συγκεκριμένος υποστηρίζει ότι ενώ βρισκόταν στη Νέα Σμύρνη το απόγευμα της Τρίτης, συναντήθηκε με τον 30χρονο, με τον οποίο είχε και συνομιλία. 

«Τι κάνεις εδώ, ρε Α..., θα κάνετε επεισόδια; Εκείνος μου απάντησε ''γιατί, θα με δώσεις; και εγώ του απάντησα ''ναι, στεγνά, αν κάνεις επεισόδια και πειράξεις αστυνομικούς''. Αμέσως μετά άκουσα να φωνάζει κάποιος από το πλήθος ''έρχονται οι μπάτσοι με τα παπάκια'' και τον είδα να τρέχει με ταχύτητα, μαζί με άλλα άτομα προς τους αστυνομικούς που περνούσαν με τα παπάκια, φθάνοντας από τους πρώτους και άρχισε να χτυπάει με κλωτσιές έναν πεσμένο αστυνομικό. Ο Α. φόραγε σκουρόχρωμο παντελόνι φόρμας με λευκή ρίγα στα πλάγια και μπουφάν χρώματος χακί που στο πίσω μέρος είχε ένα είδος ανοιχτόχρωμης στάμπας. Εγώ φοβήθηκα και κατευθύνθηκα προς τη Λ. Συγγρού, επιβιβάστηκα σε ένα λεωφορείο και αποχώρησα προς την οικία μου» φέρεται να είπε ο ίδιος στην κατάθεσή του. 

Νέα Σμύρνη: «Δεν ήμουν καν εκεί» λέει ο 30χρονος που κατηγορείται ότι έριξε τον αστυνομικό από τη μοτοσικλέταΝα σημειωθεί ότι ο 30χρονος αρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή στα γεγονότα.

Ο δικηγόρος Παύλος Σαράκης δήλωσε ότι «η εμπλοκή του στην υπόθεση είναι αποτέλεσμα καταγγελίας ενός προσώπου με το οποίο έχει σοβαρές οικογενειακές διαφορές».

«Ο εντολέας μας ισχυρίζεται και μπορεί να αποδείξει, ότι κατά τον επίμαχο χρόνο των γεγονότων βρισκόταν στη Δυτική Αττική και όχι στη Ν. Σμύρνη» σημείωσε ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.