Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Δεν ήμουν στη Νέα Σμύρνη» λέει ο 30χρονος.... Αρνείται την εμπλοκή του στην επίθεση κατά του αστυνομικού

  Την υπεράσπιση του 30χρονου, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 28χρονου αστυνομικού της ομάδας "ΔΡΑΣΗ&q...



 


Την υπεράσπιση του 30χρονου, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 28χρονου αστυνομικού της ομάδας "ΔΡΑΣΗ", στη Νέα Σμύρνη, το βράδυ της Τρίτης, ανέλαβε το δικηγορικό γραφείο του Παύλου κ. Σαράκη.

Σημειώνεται ότι η απολογία του 30χρονου έχει οριστεί για τις 10 το πρωί του Σαββάτου ενώπιον της 13ης τακτικής ανακρίτριας Αθηνών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου, η εμπλοκή του 30χρονου "προέκυψε μετά από αναξιόπιστη και κακόβουλη καταγγελία/κατάθεση προσώπου, με το οποίο υφίσταται διένεξη για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους", ενώ ο ίδιος υποστηρίζει "και μπορεί να αποδείξει, ότι κατά τον επίμαχο χρόνο των γεγονότων βρισκόταν στην Δυτική Αττική και όχι στην Ν. Σμύρνη".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το Δικηγορικό μας Γραφείο ανέλαβε την υπεράσπιση 30χρονου ημεδαπού που κατηγορείται (από κοινού με άλλους), για απόπειρα ανθρωποκτονίας εις βάρος αστυνομικού το βράδυ της Τρίτης (09/03) στην Ν. Σμύρνη.

Η εμπλοκή του προέκυψε μετά από αναξιόπιστη και κακόβουλη καταγγελία/κατάθεση προσώπου, με το οποίο υφίσταται διένεξη για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους.

Ουδέν άλλο αντικειμενικό στοιχείο υφίσταται στην δικογραφία που να τον εμπλέκει στο συγκεκριμένο βάρβαρο περιστατικό. Θα προσκομίσουμε στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές αμάχητα αποδεικτικά στοιχεία, που τεκμηριώνουν την θέση του ότι ουδεμία σχέση έχει με τα διερευνόμενα θλιβερά συμβάντα.

Ο εντολέας μας ισχυρίζεται και μπορεί να αποδείξει, ότι κατά τον επίμαχο χρόνο των γεγονότων βρισκόταν στην Δυτική Αττική και όχι στην Ν. Σμύρνη. Ισχυρισμός που θα επιβεβαιωθεί και από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και ειδικότερα από τον εντοπισμό της στιγματοθέτησής του (GPS) κατά τους επίδικους χρόνους".


 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.