Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τα μπουζούκια στη Λιοσίων λειτουργούσαν κανονικά επί 3 μήνες με γνωστούς τραγουδιστές – Κλείδωναν τους θαμώνες μέχρι τις 6 το πρωί

  Σάλος με το νυχτερινό κέντρο στην Αθήνα, στην οδό Λιοσίων, που λειτουργούσε κανονικά επί μήνες με πασίγνωστους τραγουδιστές μάλιστα να δ...


 


Σάλος με το νυχτερινό κέντρο στην Αθήνα, στην οδό Λιοσίων, που λειτουργούσε κανονικά επί μήνες με πασίγνωστους τραγουδιστές μάλιστα να δίνουν το «παρών», παρά τα περιοριστικά μέτρα και το lockdown.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, το περί ου ο λόγος νυχτερινό κέντρο λειτουργούσε επί 3 μήνες ολόκληρους μήνες, με πασίγνωστους τραγουδιστές, οι οποίοι εμφανιζόταν στη συγκεκριμένη σκηνή κάθε εβδομάδα! Προστίθεται, δε, πως κλείδωναν μέσα τους θαμώνες, οι οποίοι έφευγαν μετά τις 6 τω πρωί!

Οι Αρχές προχώρησαν στην σύλληψη των δύο υπεύθυνων -αλβανικής καταγωγής- του εν λόγω χώρου. Τους βεβαιώθηκε πρόστιμο ύψους 3.000 χιλιάδων ευρώ, ενώ επιβλήθηκε και καμπάνα 5.000 ευρώ στο κατάστημα, στο οποίο μπήκε λουκέτο. Πρόστιμα 30 ευρώ για την παραβίαση των μέτρου κατά της διάδοσης του κορονοϊού βεβαιώθηκαν και σε όλους τους θαμώνες.

Ο χώρος, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, θεωρείτο υπότροπος, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιούν έφοδο οι Αρχές. Είχε συμβεί το ίδιο και στα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου. Τότε, υπήρχαν 141 άτομα.

Παράλληλα, και στα τέλη Νοεμβρίου, σε μια αντίστοιχη επιχείρηση αστυνομικών της ΟΠΚΕ, είχαν βρεθεί και πάλι άτομα και το μαγαζί λειτουργούσε, αγνοώντας το lockdown.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.