Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ... Είχε επιτεθεί στα γραφεία του Κασιδιάρη ο 22χρονος που έχει συλληφθει για την απόπειρα δολοφονίας Αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη...!!!

   Αποκάλυψη που φυσικά θα αποκρύψουν όλοι, γιατί έτσι καταδεικνύεται σε ποιόν χώρο ανήκουν οι επίδοξοι δολοφόνοι. Είναι πιο εύκολο για όλου...

  


Αποκάλυψη που φυσικά θα αποκρύψουν όλοι, γιατί έτσι καταδεικνύεται σε ποιόν χώρο ανήκουν οι επίδοξοι δολοφόνοι. Είναι πιο εύκολο για όλους να αποδώσουν τις ευθύνες σε χουλιγκάνους, αλλά δεν είναι έτσι τα πράγμα.

Η ανακοίνωση των Ελλήνων για την Πατρίδα» είναι κατατοπιοστηκότατη...

Ο 22χρονος αναρχικός που συνελήφθη χθες από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του αστυνομικού της ομάδας ΔΡΑΣΗ στη Νέα Σμύρνη, είναι κατηγορούμενος και για επίθεση που πραγματοποιήθηκε με χρήση απειλών, έξω απ’ τα γραφεία του κόμματός μας στην οδό Κλεισθένους 17 στην Αθήνα, στις 17 Ιουλίου του 2020 (https://athens.indymedia.org/post/1606382/).

Καλούνται τα ΜΜΕ, στα πλαίσια του σχετικού ρεπορτάζ, όταν αναφέρονται σε άλλα αξιόποινα περιστατικά στα οποία εμπλέκεται το συγκεκριμένο άτομο, να αναφέρουν και αυτό το γεγονός, δηλαδή ότι του έχουν αποδοθεί κατηγορίες και για έκνομες πράξεις σε βάρος του κόμματός μας.

Είμαστε βέβαιοι πως δεν θα βρεθεί ούτε ένα συστημικό μέσο που να αναφερθεί στα παραπάνω...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.