Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Απόπειρα ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ Αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη: Δυο «περίεργοι» τύποι κι ένα έμβασμα 20.000 ευρώ… !!! Ποιος πλήρωσε;

  Δύο πολύ περίεργα πρόσωπα και μια κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό που δεν δικαιολογείται από την οικονομική κατάσταση του δικαιούχου, απ...



 



Δύο πολύ περίεργα πρόσωπα και μια κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό που δεν δικαιολογείται από την οικονομική κατάσταση του δικαιούχου, απασχολούν έντονα το ενδιαφέρον κρατικών αξιωματούχων που ακόμη δεν έχουν πειστεί για το κατά πόσο ήταν τυχαία η επίθεση εναντίον του αστυνομικού το βράδυ της περασμένης Τρίτης στη Νέα Σμύρνη.

Γράφει ο Μιχάλης Ι. Ασημάκης
ΠΗΓΗ: ΠΙΠΕΡΑΤΑ

Οι ίδιοι άνθρωποι, χρόνια στο κουρμπέτι, δεν έχουν ακόμη καθαρό, ποιος πλήρωσε και γιατί, αφού κανείς δεν επιτίθεται μόνος του σε 20 αστυνομικούς πετυχαίνοντας μάλιστα να τους αιφνιδιάσει.

«Πολύ γνωστός στις αρχές»

Σύμφωνα με πληροφορίες του PIPERATA.GR, λοιπόν, ο δράστης που τρέχει εναντίον της εποχούμενης περιπόλου όταν οι άλλοι, περίπου 300, υποχωρούν στη θέα των πολλών δικυκλιστών και των δυνάμεων των ΜΑΤ που επίσης έσπευδαν στο σημείο, «είναι πολύ γνωστός στις αρχές».

Έχει δράσει και στο παρελθόν με ανάλογο τρόπο ως χούλιγκαν, σε επεισόδια στο ΟΑΚΑ και στη Θεσσαλονίκη, ενώ το καλοκαίρι και το Φθινόπωρο του 2019 πρωταγωνιστούσε στις εκκαθαριστικές επιχειρήσεις της ΕΛΑΣ στα Εξάρχεια και στην Ομόνοια, τότε που η Αστυνομία προσπαθούσε να αποκαταστήσει την… τάξη.

Κοντολογίς, συνεργάζεται στην εκτέλεση «συμβολαίων» λόγω και της μεθόδου του να βάζει το μαχαίρι του κοντά στο μάτι του αντιπάλου χωρίς να τον τρυπά.

Το έμβασμα των 20.000 ευρώ

Πέραν αυτού, σε λογαριασμό συγγενικού προσώπου συνεργού του, που είναι μεταξύ των 4 συλληφθέντων για τον ξυλοδαρμό, εμβάστηκε αυτές τις μέρες ποσό 20.000 ευρώ, η απόδειξη του οποίου βρέθηκε στο πορτοφόλι του. Ο συγγενής είναι χαμηλοσυνταξιούχος και κίνησε αμέσως τις υποψίες επειδή φέρει το ίδιο επώνυμο με τον κατηγορούμενο και μπαινοβγαίνει επί χρόνια στις φυλακές.

Σημειώνεται ότι όλοι οι συνάδελφοι του θύματος που ήταν εκεί την ώρα του συμβάντος κατέθεσαν πως πρόθεση του βασικού υπόπτου ήταν να τον σκοτώσει και κάτι τέτοιο θα γινόταν αν οι αστυνομικοί δεν διασπούσαν το πλήθος με τα μηχανάκια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.