Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αναστολές συμβάσεων Μαρτίου: Ποιους εργαζομένους αφορά και πότε θα αρχίσουν οι δηλώσεις

    Τα επόμενα 24ωρα, πιθανόν μέσα στο Σαββατοκύριακο, αναμένεται να αρχίσει η προαναγγελία των αναστολών συμβάσεων Μαρτίου στο πληροφοριακ...



   
Τα επόμενα 24ωρα, πιθανόν μέσα στο Σαββατοκύριακο, αναμένεται να αρχίσει η προαναγγελία των αναστολών συμβάσεων Μαρτίου στο πληροφοριακό σύστημα ΕΡΓΑΝΗ. 

Σε αναστολή μπορούν να ενταχθούν οι εργαζόμενοι που έχουν προσληφθεί έως και την 31η Ιανουαρίου φέτος, ενώ η σύμβασή τους μπορεί να τελεί υπό αναστολή για όσο διαρκεί η αναστολή λειτουργίας της αντίστοιχης επιχείρησης ή υποκαταστήματος λόγω της πανδημίας και σίγουρα όχι μετά τις 31 Μαρτίου.

Εν τω μεταξύ στις αρχές Μαρτίου, έως τις 10 του μήνα, αναμένεται να δουν το χρώμα τους χρήματος όσοι βρίσκονταν σε αναστολή τον Φεβρουάριο όπως επισημαίνεται στο enikonomia.gr. Οι εργαζόμενοι θα λάβουν την πολυπόθητη αποζημίωση ειδικού σκοπού με βάση τα 534 ευρώ. 

Όσοι έχουν δηλωθεί σε αναστολή ολόκληρο τον Φεβρουάριο θα βάλουν στην τσέπη τους 534 ευρώ, ενώ όσοι τέθηκαν σε αναστολή για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, θα τους καταβληθούν 19,07 ευρώ ανά ημερολογιακή ημέρα αναστολής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.